Legrand AV Technologies

Wat heeft Legrand AV doen besluiten om voor Epatra te kiezen?

Legrand AV is de overkoepelende organisatie achter diverse sterke merknamen in de professionele audiovisuele markt. Voor een goede distributie van ons diverse portfolio hebben we in de regio’s waar we actief zijn sterke partners nodig. Legrand AV heeft in Epatra deze partner gevonden voor de Benelux. Een sterk sales team, goede naam in de markt, een blik op de toekomst en veel vakkennis zijn noodzakelijk voor een samenwerking die beide partijen versterkt. Legrand AV is ervan overtuigd deze kenmerken te hebben gevonden in Epatra.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

De samenwerking tussen Legrand AV en Epatra bevalt zeer goed. Binnen Legrand AV zijn onze core values een bouwblok voor alles wat we ondernemen. Integriteit, innovatie, het leveren van een gepassioneerde bijdrage, de klant staat centraal en doorlopende verbetering zijn onze bouwstenen voor het ontwikkelen van mensen, producten en markten. In de afgelopen jaren is in de samenwerking met Epatra keer op keer gebleken dat Epatra als organisatie naadloos aansluit bij onze uitgangspunten. Het effect van een samenwerking tussen twee bedrijven met hetzelfde kern DNA was dan ook al snel zichtbaar.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

De meerwaarde van Epatra als organisatie in de Benelux is een sterk verkoopteam met verstand van producten, oplossingen en een toegewijde focus op hun klanten. Ondanks dat het portfolio van Epatra breed is, is het verkoopteam goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken, zodat klanten zo goed mogelijk kunnen worden geadviseerd. Om dit op peil te houden biedt Epatra ons als fabrikant dan ook alle mogelijkheid om trainingen te geven en contact te leggen met het verkoopteam ter ondersteuning van projecten en hun klanten. Epatra is op deze manier een kennisbron geworden voor veel partners in de audiovisuele sector, een distributeur die waarde toevoegt aan het gehele portfolio om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Sam van der Harst

Sales Manager Benelux

PORTAL VAN EPATRA

Ervaar het gemak van ons Portal

Het Epatra webportal is veel meer dan een ‘gewone webshop’. Het bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Belangrijke informatie in één overzicht
  • Specificaties, productsheets en foto’s van alle artikelen
  • Direct inzicht in alle actuele voorraden en verwachte levertijden
  • Ontvang offertes online en voer bestellingen zelf in
  • Melden en afhandelen van een storing, defect, retour of missend artikel

Lees meer over ons portal   //   Lees meer over onze andere diensten

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden