+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Stel in drie stappen een

Huddle Room

samen

Epatra maakt het makkelijk voor je. Op basis van onze ervaring hebben we AV componenten voor de ruimte al samengesteld. Wij adviseren je over de details, het enige wat jij hoeft te doen is:

 Selecteer de gewenste oplossing(en)
 Geef de eigenschappen van de ruimte aan
 Vul een aantal bedrijfsgegevens in

  Stap 1 Selecteer de producten

  Display

  Het display in een huddle room moet snel dynamische content kunnen weergeven en notities kunnen vastleggen. Een interactief touch display is daar uitermate geschikt voor. Je opent eenvoudig tekstdocumenten, spreadsheets of grafische tekeningen en schrijft of tekent er gemakkelijk overheen vanwege de aanwezige touch functie. Sla alles op en mail het, inclusief aantekeningen, naar iedereen die deelneemt aan de vergadering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Audio

  Voor kleinere ruimtes zoals een huddle room is een soundbar meer dan voldoende voor een optimale geluidsbeleving. Daarbij valt een soundbar heel goed te combineren met een camera voor videoconferencing. Epatra levert producten waarbij deze twee oplossingen samengevoegd zijn in één mooie oplossing.

  Videoconferencing

  Video is de meest efficiënte manier om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Om goed samen te werken hoeft namelijk niet iedereen fysiek in de ruimte aanwezig te zijn. Met de juiste plaatsing komt iedereen in de ruimte duidelijk in beeld. Zo zijn mensen altijd binnen bereik.

  Draadloos presenteren

  Met draadloos presenteren maak je het nog makkelijker om informatie te delen. Projecteer met één klik het beeld van je laptop, tablet of elk ander apparaat op het scherm zonder kabels en software. Toon tot vier apparaten tegelijk op één display en dankzij de “Bring Your Own Device” optie kun je alle vergaderstukken op ieder gewenst apparaat openen.

  Room Management

  De functie van een huddle room verliest zijn kracht als medewerkers door het hele kantoor op zoek moeten naar een beschikbare ruimte. Met een Room Management oplossing check je de beschikbaarheid van een vergaderruimte in één oogopslag en reserveer je deze direct. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en ergernis en begin je direct met vergaderen.

  Stap 2 Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3 Persoonlijke gegevens

  Bedrijfsnaam
  Verplicht

  Voor- en achternaam
  Verplicht

  E-mailadres
  Verplicht

  Telefoonnummer
  Optioneel

  Aanvullende opmerking
  Optioneel

  Foto toevoegen
  Optioneel
  - Max. 3 bestanden
  - Max. 4mb bestandsgrootte
  - Jpeg, jpg of png

  Alles ingevuld?

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden