+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Een goede eerste indruk is blijvend

En die begint voor gasten al direct bij de entree

Wanneer gasten arriveren, begint hun beleving al bij de entree of receptie. Hier wordt meteen een eerste indruk gevormd. Dit biedt ook direct kansen. Een professioneel ingerichte entree voorzien van displays, digitale bezoekersregistratie en/of narrowcasting draagt bij om meteen de juiste snaar te raken bij de eerste ontmoeting. Een volledig ingerichte entree bestaat uit een professionele entree, eenvoudige registratie en relevante informatie.

Stel zelf een ruimte samen*

* Geheel vrijblijvend en z.s.m. een passende offerte

Professionele entree

Het visitekaartje voor het gehele bedrijf

De entree of ontvangstruimte is hét fysieke visitekaartje van een organisatie. Direct de eerste mogelijkheid om te tonen dat men professioneel te werk gaat en de zaken goed op orde heeft.
Hoe kan dat beter dan met complete av-oplossingen, die opgaan in de ruimte en naadloos aansluiten op de rest van het interieur.

Creëer een grote videowall door meerdere displays aan elkaar te koppelen, verspreid displays over de ontvangstruimte of plaats een display midden in de ruimte met een vloer-tot-plafondbevestiging. Epatra heeft alle apparatuur en accessoires in huis om elke ontvangstruimte naar wens van de klant in te richten.

Epatra heeft een ruim assortiment aan displays en bevestigingsbeugels van gerenommeerde fabrikanten en A-merken.

Stel zelf een ontvangstruimte samen

Eenvoudige registratie

Gasten eenvoudig en veilig registreren

Een digitale receptie verzorgt een professionele ontvangst van bezoekers door middel van digitale zelfregistratie. Wanneer de gast arriveert, meldt deze zichzelf aan via een display op de receptiebalie. Indien gewenst wordt er direct een bezoekersbadge in huisstijl geprint. Tegelijkertijd wordt de contactpersoon op de hoogte gebracht via een sms of e-mail dat de gast is gearriveerd. Bezoekers hoeven dus nooit langer dan nodig te wachten en de receptioniste kan zich blijven focussen op andere taken.

Een organisatie met een digitale receptie voldoet ook meteen aan de AVG-wetgeving. Wanneer de gast vertrekt kan hij/zij zich gemakkelijk afmelden door het scannen van de QR-code op de badge. Tevens kan deze badge bewaard worden om zich bij een volgend bezoek nog sneller aan te melden. De backoffice geeft een real-time overzicht van alle aangemelde of afgemelde bezoekers. Zo is facilitair, de beveiliging en/of receptie ten alle tijden op de hoogte van alle aanwezige personen in het kantoor.

Epatra is distributeur van de GoBright Digitale receptie

Stel zelf een receptie samen

Relevante informatie

Toon actuele (bedrijfs)informatie

Het bieden van relevante informatie bij aankomst draagt bij aan een goede eerste indruk. Door displays te koppelen met narrowcasting software worden bezoekers bij ontvangst geïnformeerd over bijvoorbeeld actuele weer-, nieuws- en verkeersberichten, (nieuwe) producten en diensten, openingstijden of andere gewenste informatie. Daarnaast biedt het een mooie kans om gasten te verwelkomen en te voorzien van bewegwijzering naar de juiste vergaderruimte.

Epatra biedt narrowcasting oplossingen aan die in staat zijn om alle gewenste communicatie, die op beeldschermen zichtbaar moet zijn, op zeer eenvoudige en overzichtelijke wijze te managen.

Epatra is distributeur van de kwaliteitsmerken GoBright View & Signagelive

Stel zelf een ontvangstruimte samen

Stel je eigen ruimte samen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden