ProDVX

Waarom heeft ProDVX besloten om samen te werken met Epatra?

Als snelgroeiende fabrikant van professionele tablets, panel pc’s en AV signage oplossingen voor de zakelijke markt is een betrouwbare distributiepartner erg belangrijk voor ProDVX. Epatra profileert zich als een dienstributeur en dat is voor ons als ProDVX van onschatbare waarde. Een distributeur met bewezen ervaring die ten alle tijde een prima service verleent. Met de kennis van Epatra omtrent de AV en signage markt zijn zij in staat om het groeiende portfolio van ProDVX overtuigend te vertegenwoordigen.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

De samenwerking is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Het uitdragen van deze waarden zorgt ervoor dat de relatie van Epatra en ProDVX op een solide fundering rust. De proactieve mindset van de medewerkers binnen Epatra dragen bij aan een prettige manier van samenwerken en een efficiënte communicatie tussen alle partijen. ProDVX is een dynamische organisatie die zich blijft ontwikkelen en Epatra is een gewaardeerde partner die in hetzelfde tempo kan schakelen.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Met meer dan 15 jaar ervaring weet Epatra wat er speelt op de markt. Dit in combinatie met de korte lijnen en hun brede bereik maken Epatra tot een veelzijdige en volwaardige distributeur voor ProDVX. Daarnaast zijn de medewerkers van Epatra daadkrachtig en enthousiast wat resulteert in een prettige samenwerking met een partij die altijd bereikbaar is.

Dirk Sliedrecht

Sales Director

PORTAL VAN EPATRA

Ervaar het gemak van ons Portal

Het Epatra webportal is veel meer dan een ‘gewone webshop’. Het bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Belangrijke informatie in één overzicht
  • Specificaties, productsheets en foto’s van alle artikelen
  • Direct inzicht in alle actuele voorraden en verwachte levertijden
  • Ontvang offertes online en voer bestellingen zelf in
  • Melden en afhandelen van een storing, defect, retour of missend artikel

Lees meer over ons portal   //   Lees meer over onze andere diensten

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden