+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Samen sta je sterker

Een partnernetwerk van gerenommeerde fabrikanten en A-merken.

Onze insteek bij de keuze voor partners is altijd kwaliteit, loyaliteit en samenwerking. Dit geeft voor alle partijen in de distributieketen de meeste efficiency en het beste rendement. Het investeren in langdurige relaties met onze leveranciers is bevorderend voor de klanttevredenheid. Lees hieronder hoe onze partners de samenwerking met Epatra ervaren.

Wij ervaren de samenwerking als heel goed en prettig. Korte lijnen en persoonlijke aandacht creëren een prettige relatie en samenwerking. Daarnaast is het voorraadbeheer zeer goed op orde waardoor klanten t.a.v. onze producten niet misgrijpen

Chris Wiegeraad

Channel Development Manager, GoBright

De samenwerking tussen Legrand AV en Epatra bevalt zeer goed. Binnen Legrand AV zijn onze core values een bouwblok voor alles wat we ondernemen. In de afgelopen jaren is in de samenwerking met Epatra keer op keer gebleken dat Epatra als organisatie naadloos aansluit bij onze uitgangspunten.

Sam van der Harst

Sales Manager Benelux, Legrand AV

Epatra is een actieve en gedreven club. Het team van medewerkers is snel, klantgericht en er is veel contact. Aanvragen en kansen worden dan ook direct omgezet. Er wordt gedacht in oplossingen in plaats van problemen en kansen in plaats van bedreigingen. Conen werkt met plezier samen met het gehele team van Epatra.

Arnaud Gielen

Inter. Sales Director, Conen Mounts

Epatra is voor ons de ideale partner om ons te helpen het sterk groeiend aanbod aan audiovisuele oplossingen op een kwalitatieve manier bij gebruikers en integratoren te krijgen die buiten de traditionele AV partijen om liggen. Gezien de kennis die Epatra al heeft met een groot deel van onze producten en de successen die ze daar in het verleden mee gehaald hebben is er geen twijfel dat dit ook met de Biamp producten zal lukken.

Pieter Claes

Regional Sales Manager Benelux, Biamp

Inmiddels bestaat onze samenwerking al meer dan 15 jaar en die bevalt ons nog steeds prima. Je kunt met elkaar alleen maar zo’n lange periode overbruggen als de drive om daar een succes van te maken van beide kanten komt en er voortdurend een goede onderlinge communicatie is. Dit is al die jaren zo geweest en nog steeds het geval.

Johnny Sluyter

Account Manager Netherlands & Belgium, Extron

Lenovo en Epatra zijn sinds juni 2020 een partnerschap aangegaan, waarbij de Lenovo ThinkSmart producten met bijbehorende accessoires door Epatra in de Benelux zullen worden gedistribueerd. “Wij zijn blij met dit strategisch partnership omdat de ThinkSmart portfolio perfect aansluit bij de reeds geavanceerde portfolio en kennis van Epatra. Wij kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking.”

Barend Schrijvers

Distribution Account Manager, Lenovo

De samenwerking is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Het uitdragen van deze waarden zorgt ervoor dat de relatie van Epatra en ProDVX op een solide fundering rust.

Michael Theophanous

Sales Manager, ProDVX

De samenwerking met Epatra bevalt erg goed. Het DNA van Epatra en Epson kent behoorlijk overeenkomsten op het gebied van o.a. kwaliteit, ambitie en betrouwbaarheid. De meerwaarde van Epatra ligt in het kennisniveau en goede bereikbaarheid van iedereen binnen de organisatie. Alles staat in het teken van optimale dienstverlening, zowel intern als extern.

Syne Jan de Jongh

Key Accountmanager, Epson

Epatra is een organisatie waarbij wij dagelijks een goede samenwerking ervaren. Prettig contact, focus en afspraak is afspraak, daarbij voldoet Epatra enorm goed aan onze verwachtingen. We zijn blij om te kunnen rekenen op Epatra als partner in onze business.”

Jurgen Quaak

Product Manager, BenQ Benelux

Na ruim 10 jaar samenwerking met Epatra, hebben Sennheiser en Epatra in 2019 de relatie geformaliseerd door het tekenen van een subdistributieovereenkomst. Het professionalisme, de technische know-how, het begrijpen van hetgeen nodig en vereist is voor de markt van het Epatra-team, tezamen met de innovatieve en state-of-the-art oplossingen van Sennheiser, hebben aangetoond een winnende combinatie te zijn.

Joost Westmaas

Sales Manager Business Communication, Sennheiser

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden