+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Waarom zou je zaken met ons doen?

De mensen en organisatie achter Epatra

We roepen het vaak, maar dat komt omdat we er ook echt in geloven. Epatra is een dienstributeur. Wij staan volledig ten dienste van onze klanten. Als jij succes hebt, hebben wij dat ook. Een uniek aanbod aan oplossingen en diensten met persoonlijke begeleiding, snelle en transparante communicatie, gecombineerd met scherpe prijzen, maken bij ons het verschil. Lees hier waarbij wij jou kunnen begeleiden, om jouw projecten tot een succes te maken.

N

Distributeur sinds 2000

Onze basis ligt in distributie. Het zit het in ons DNA. Bijna 20 jaar geleden zijn we begonnen met het distribueren van projectoren, maar inmiddels uitgegroeid tot een specialist in het leveren van een totaalpakket aan audiovisuele en ICT-oplossingen binnen de zakelijke markt.

De laatste jaren zien we een toenemende vraag naar specialistische kennis. De markt verandert en daarbij ook onze rol als distributeur. Vandaar dat we ons ontwikkeld hebben tot een complete projectorganisatie die niet simpelweg de producten levert, maar juist de samenwerking aangaat. Een dienstributeur!

N

Meebewegen met de ‘business changers’

In de afgelopen twee decennia hebben we heel wat ontwikkelingen voorbij zien komen. Herinner je je de overheadprojector nog? En wat dacht je van composite video? Hypes en trends, die kwamen en gingen.

Maar er komen ‘business changers’ voorbij, die organisaties dwingen zich aan te passen. Zoals de verdere integratie van AV en ICT waarbij o.a. Wireless Collaboration en Unified Communications de manier waarop wij presenteren en samenwerken fundamenteel aan het veranderen zijn. Of “het moderne werken” dat voor onze markt kansen creëert om nieuwe producten en oplossingen te leveren.

N

De koffie staat klaar

Wil je weten hoe Epatra jouw organisatie kan helpen bij het succesvol zijn in deze dynamische markt? Neem contact met één van ons op. De koffie (iets anders mag ook) staat altijd klaar. En als je liever hebt dat wij naar jou toekomen, dan drinken we dat kopje koffie gewoon bij jou aan tafel.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden