+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Stel in drie stappen een

Receptie

samen

Epatra maakt het makkelijk voor je. Op basis van onze ervaring hebben we AV componenten voor de ruimte al samengesteld. Wij adviseren je over de details, het enige wat jij hoeft te doen is:

 Selecteer de gewenste oplossing(en)
 Geef de eigenschappen van de ruimte aan
 Vul een aantal bedrijfsgegevens in

  Stap 1 Selecteer de producten

  Display

  Een display bij een receptie is bedoeld om bezoekers en medewerkers bij binnenkomst te informeren. Het is belangrijk dat het beeldscherm zo geplaatst wordt dat de informatie direct opvalt en gemakkelijk leesbaar is. Afgestemd op de kenmerken van de ruimte en wensen van de klant plaatst Epatra een (stretched) display of een grotere videowall.

  Narrow Casting

  Narrow casting software is handige software waarmee alle relevante informatie, die getoond moet worden aan bezoekers, heel makkelijk kan worden gepland. Bezoekers worden bij ontvangst geïnformeerd over bijvoorbeeld actuele weer-, nieuws- en verkeersberichten, (nieuwe) producten en diensten, openingstijden of andere gewenste informatie.

  Digitale receptie

  Een digitale receptie verzorgt een professionele ontvangst van bezoekers door middel van een AVG-veilige digitale zelfregistratie. De receptioniste heeft, naast het ontvangen van gasten, vaak nog andere taken. Met een digitale receptie meldt de bezoeker zichzelf aan via een digitaal display, zodat de bezoeker sneller naar zijn of haar afspraak kan en de receptioniste zich kan blijven focussen op andere taken.

  Stap 2 Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3 Persoonlijke gegevens

  Bedrijfsnaam
  Verplicht

  Voor- en achternaam
  Verplicht

  E-mailadres
  Verplicht

  Telefoonnummer
  Optioneel

  Aanvullende opmerking
  Optioneel

  Foto toevoegen
  Optioneel
  - Max. 3 bestanden
  - Max. 4mb bestandsgrootte
  - Jpeg, jpg of png

  Alles ingevuld?

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden