+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Het ‘moderne werken’ beheersbaar

Efficiënt voor de organisatie en gebruiksvriendelijk voor de medewerker

Tegenwoordig accepteren steeds meer organisaties nieuwe manieren van werken en dit verandert het traditionele gebruik van kantoorruimtes. Met een laptop en internettoegang kan vandaag de dag overal ter wereld gewerkt worden. Men gaat nu meer naar kantoor om samen te werken en collega’s te ontmoeten. Dit betekent een toename van vergaderruimtes en een afname van persoonlijke bureaus op kantoor. Het effect is afdelingen vol met flexplekken en de behoefte bij medewerkers om makkelijk en snel een beschikbaar bureau en/of collega te vinden.

Hoe vind je een balans tussen het optimaal inzetten van flexibele werkplekken en de ideale werkplek om aan te werken? Bekijk flexibel en ideaal.

Stel zelf een ruimte samen*

* Geheel vrijblijvend en z.s.m. een passende offerte

De flexibele werkplek

Optimaal gebruik van flexplekken voor medewerker en organisatie

De komst van flexplekken op de werkvloer gaat vaak gepaard met frustraties onder personeel en onrust bij afdelingen zoals IT en facilitair. Medewerkers raken hun vertrouwde plekje kwijt en IT/facilitair krijgen de taak om alles te beheren. Een oplossing die rekening houdt met deze factoren is de sleutel tot een succesvolle implementatie van het moderne werken. 

De Desk Management oplossing van GoBright biedt deze oplossing binnen één platform, dat gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker, facilitair voorziet van de juiste data en veilig en snel implementeerbaar is voor IT.

Met de GoBright Connect & Glow controleren medewerkers in één oogopslag of de werkplek bezet is en reserveren deze binnen enkele seconden door in de loggen met NFC/RFID. De GoBright app kan gebruikt worden om vanuit huis al een werkplek te reserveren of om een collega te vinden.

De backoffice van het platform verschaft facilitair met alle benodigde data en statistieken over het gebruik en de inzet van de flexplekken voor verdere optimalisatie. De mogelijkheid tot koppelingen met bijv. een Active Directory of Google maakt het voor IT een stuk gemakkelijker te implementeren en te beheren.

Epatra is distributeur van de GoBright Desk Management oplossingen.

Stel zelf een werkplek samen

De ideale werkplek

Verander een bureau in een ideale werkplek

Het werken met flexplekken heeft voor medewerkers een redelijk grote impact op hun dagelijkse manier van werken. GoBright Desk Management biedt de mogelijkheid om een flexplek om te toveren in dé ideale werkplek.

Als eerste is het mogelijk om de GoBright Connect te koppelen met een gemotoriseerd bureau. Dit betekent dat de persoonlijke zit- of stahoogte ingeprogrammeerd kan worden. De Connect onthoudt deze settings en zal het bureau automatisch aanpassen wanneer er ingelogd wordt op een andere werkplek. Zo is elk bureau toch weer een beetje persoonlijk te maken.

Daarnaast beschikt de GoBright Connect over een niet-storen functie. Naast groen (vrij) en rood (bezet) kunnen de Connect en Glow ook blauw kleuren. Dan is direct te zien dat diegene niet gestoord wil worden.

Stel zelf een werkplek samen

Stel je eigen ruimte samen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden