+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Stel in drie stappen een

Werkplek

samen

Epatra maakt het makkelijk voor je. Op basis van onze ervaring hebben we AV componenten voor de ruimte al samengesteld. Wij adviseren je over de details, het enige wat jij hoeft te doen is:

 Selecteer de gewenste oplossing(en)
 Geef de eigenschappen van de ruimte aan
 Vul een aantal bedrijfsgegevens in

  Stap 1 Selecteer de producten

  Desk Management

  Desk Management geeft structuur en overzicht aan de onrust die vaak heerst rondom flexwerkplekken. Met Desk Management controleer je in één oogopslag of de werkplek beschikbaar is en reserveer je deze binnen enkele seconden. Daarnaast krijgt facilitair de juiste data en statistieken over het gebruik ervan om de inzet van de flexplekken verder te optimaliseren.

  De Desk Management oplossing die Epatra levert, maakt van hetzelfde platform gebruik als de Room Management en Digitale Receptie oplossing. Hierdoor kun je alle werkplekken, alle vergaderruimtes en de receptie vanuit één systeem beheren. Eén complete oplossing die je als totaalpakket kunt aanbieden.

  Mapping

  Mapping is een aanvulling op de Desk Management oplossing en visualiseert de kantoorvloeren van een gebouw. Het is een interactieve plattegrond met een overzicht van alle beschikbare, gereserveerde en bezette werkplekken. Mapping geeft ook de mogelijkheid om direct een werkplek te reserveren of om het bureau van een benodigde collega te vinden.

  De plattegrond wordt getoond op één of meerdere displays verdeeld binnen het bedrijf. Een display kan bijvoorbeeld geplaatst worden bij de receptie, de lift of aan het begin van een afdeling.

  Stap 2 Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3 Persoonlijke gegevens

  Bedrijfsnaam
  Verplicht

  Voor- en achternaam
  Verplicht

  E-mailadres
  Verplicht

  Telefoonnummer
  Optioneel

  Aanvullende opmerking
  Optioneel

  Foto toevoegen
  Optioneel
  - Max. 3 bestanden
  - Max. 4mb bestandsgrootte
  - Jpeg, jpg of png

  Alles ingevuld?

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden