+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Stel in drie stappen een

Vergaderruimte

samen

Epatra maakt het makkelijk voor je. Op basis van onze ervaring hebben we AV componenten voor de ruimte al samengesteld. Wij adviseren je over de details, het enige wat jij hoeft te doen is:

 Selecteer de gewenste oplossing(en)
 Geef de eigenschappen van de ruimte aan
 Vul een aantal bedrijfsgegevens in

  Stap 1 Selecteer de producten

  Display

  Het display in de vergaderruimte wordt voornamelijk ingezet voor presentaties aan collega’s en/of gasten. Een (ultra) stretch display zorgt ervoor dat de presentatie in de gehele ruimte helder en goed zichtbaar is. Tegelijk creëer je ook voldoende oppervlakte om informatie vanuit meerdere bronnen gezamenlijk weer te geven.

  Audio

  Een goede geluidsondersteuning draagt bij aan de kracht van het verhaal. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare presentatie. Voor een vergaderruimte adviseren we wandspeakers. Door de hogere positie wordt het geluid goed over de ruimte verspreidt en is het in de gehele ruimte goed te beluisteren.

  Videoconferencing

  Video is de meest efficiënte manier om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Om goed samen te werken hoeft namelijk niet iedereen fysiek in de ruimte aanwezig te zijn. Met de juiste plaatsing komt iedereen in de ruimte duidelijk in beeld. Zo zijn mensen altijd binnen bereik.

  Draadloos presenteren

  Met draadloos presenteren maak je het nog makkelijker om informatie te delen. Projecteer met één klik het beeld van je laptop, tablet of elk ander apparaat op het scherm zonder kabels en software. Toon tot vier apparaten tegelijk op één display en dankzij de “Bring Your Own Device” optie kun je alle vergaderstukken op ieder gewenst apparaat openen.

  Bedieningspaneel

  Met een bedieningspaneel kun je de functionaliteiten van de ruimte vanuit één plek regelen. Voor een vergaderruimte is een aan/uit knop, volumeregelaar en inputbronselectie vaak al voldoende. Dit is mogelijk met een eenvoudig bedieningspaneel of via een aanvulling op een Room Management oplossing.

  Connectiviteit

  Als alternatief of aanvulling op draadloos presenteren, kun je ook verbinding maken met het display door middel van een inprikpunt. Een klein paneeltje met aansluitingen (HDMI, VGA en stroom), zodat eventuele bekabeling alsnog mogelijk is. Hierdoor zijn er geen lange kabels nodig, is het minder storingsgevoelig en altijd netjes weggewerkt.

  Room Management

  Bij het ontvangen van gasten wil je voorkomen dat je op zoek moet naar een beschikbare ruimte. Met een Room Management oplossing check je de beschikbaarheid van een vergaderruimte in één oogopslag en reserveer je deze direct. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en ergernis en begin je direct met vergaderen.

  Stap 2 Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3 Persoonlijke gegevens

  Bedrijfsnaam
  Verplicht

  Voor- en achternaam
  Verplicht

  E-mailadres
  Verplicht

  Telefoonnummer
  Optioneel

  Aanvullende opmerking
  Optioneel

  Foto toevoegen
  Optioneel
  - Max. 3 bestanden
  - Max. 4mb bestandsgrootte
  - Jpeg, jpg of png

  Alles ingevuld?

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden