+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Optimaliseer de klantervaring met digital signage

Het verbeteren van de klantervaring is tegenwoordig een van de belangrijkste doelen binnen de retailmarkt, omdat de winkel steeds meer een plek van beleving wordt. Met een goede klantervaring bind je de klant aan je bedrijf en zorg je ervoor dat deze klanten terugkomen. Het gebruik van digital signage, touchscreens en displays helpt je bij dit doel.

Onderzoek toont aan dat het toevoegen van digital signage  zorgt voor een omzetstijging tot wel 33%. Daarnaast zijn er veel andere voordelen aan het gebruik van digital signage, bijvoorbeeld het besparen van personeelskosten en het inzetten van advertenties.

Hardware

Slimme functionaliteiten

ProDVX hardware beschikt over de volgende slimme functionaliteiten:

Full RGB LED-bars

Aandacht trekken van de winkelende klant

Pogo Pin poorten

Maken het installeren van een barcodescanner en camera eenvoudig, zodat verrassende en unieke content getoond kan worden op basis van interactie.

IPS-Panel

Levert met tot wel 500 cd/m2 een erg hoge helderheid, zodat de boodschap goed opvalt.

Power over Ethernet

Vereenvoudigt het installeren van de hardware door het gemak van PoE.

Advies nodig? Neem contact op met onze experts

Oplossingen

Digital signage oplossingen

ProDVX hardware wordt gebruikt voor de volgende oplossingen in de retail sector:

Barcode Price Checker

Binnen de retailsector is het gebruik van barcode price checkers een veelgebruikte toepassing van ProDVX hardware. Met deze barcode price checkers kunnen klanten gemakkelijk zelf producten scannen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld extra productinformatie opzoeken. Dit biedt extra gemak voor de klant, wat de klantervaring ten goede komt.

Self Service Kiosk

Een groeiende trend binnen de retailmarkt is het gebruik van self service kiosks. Bij deze kiosks kunnen klanten niet alleen zelf hun producten scannen en afrekenen, maar deze kan hen ook van informatie voorzien. Daarnaast toont onderzoek aan dat klanten tot wel 30% meer geld uitgeven wanneer zijn gebruik maken van een self service kiosk.

POS

ProDVX displays en touchscreens worden ook vaak gebruikt als onderdeel van een POS (Point of Sale) systeem. POS-systemen vergroten de impulsaankopen van klanten en verbeteren de klantervaring door de mogelijkheid om zelf snel producten te betalen.

Advies nodig? Neem contact op met onze experts

Specialist

Waarom Retail digital signage van ProDVX?

ProDVX is een specialist op het gebied van digital signage hardware. Klanten kunnen altijd op ProDVX hardware rekenen. Doordat ProDVX uitsluitend componenten van de meest betrouwbare merken gebruikt en alle producten volledig gecertificeerd zijn, garanderen zij dat de hardware ‘always on’ is.

Daarnaast is ProDVX een pionier op het gebied van innovatie in hardware voor digitale communicatie, waardoor klanten altijd de meest innovatieve producten tot hun beschikking hebben. Deze zijn volledig en jarenlang doorontwikkeld om zo superieure prestaties te leveren.

Advies nodig? Neem contact op met onze experts

  Wil je meer informatie?

  Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!  Of wil je meer weten over ProDVX of een demonstratie van een product?

  Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden