+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Het kantoor als ontmoetingsplek

Het kantoor als een ontmoetingsplek is een trend die zich steeds meer laat zien. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor digital signage solutions. De ontmoetingsplek moet immers efficiënt gemanaged worden. De slimme hardware oplossingen van ProDVX helpen je hierbij.

Of het gaat om het boeken van een vergaderzaal of displays die bezoekers de juiste route tonen, ProDVX heeft de juiste digital signage hardware voor jouw corporate digital signage solution!   

  Wil je meer informatie?

  Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!  Of wil je meer weten over ProDVX of een demonstratie van een product?

  Je kunt ons ook bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

  Hardware

  Slimme functionaliteiten

  Reorganiseer je kantoor als ontmoetingsplek met digital signage, om bijvoorbeeld effectief flexwerkplekken en vergaderzalen te managen. De volgende slimme functionaliteiten van ProDVX hardware helpen je hierbij:

  Full RGB LED-bars

  Maken extra impact en laten zien wanneer een plek bezet is, vrij is of juist extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld door de schoonmakers.

  Pogo Pin poorten

  Maken het installeren van een NFC-module of camera eenvoudig, wat handig is in het geval van access control.

  IPS-Panel

  Levert met tot wel 500 cd/m2 een erg hoge helderheid. Dit komt van pas in ruimtes met veel (dag)licht.

  Power over Ethernet

  Vereenvoudigt het installeren door het gemak van PoE.

  Advies nodig? Neem contact op met onze experts

  Oplossingen

  Digital signage oplossingen

  ProDVX hardware wordt ingezet voor de volgende digital signage oplossingen op het kantoor:

  Room Signage

  Het reserveren van vergaderruimtes wordt gemakkelijk gemaakt met hardware van ProDVX. In combinatie met Room Booking software zijn er nooit meer dubbele boekingen en kun je eenvoudig zien waar en wanneer er een vergaderruimte beschikbaar is. 

  Desk Booking

  Naast vergaderruimtes zijn ook werkplekken eenvoudig te reserveren met ProDVX  hardware. Combineer het met Desk Booking software om zo het boeken van een werkplek zo gemakkelijk mogelijk te maken.   

  Wayfinding

  Ook wordt de hardware van ProDVX veel gebruikt voor Wayfinding systemen. Door middel van deze systemen kunnen bezoekers binnen bijvoorbeeld kantoorgebouwen eenvoudig hun weg vinden.  

  Visitor Management

  Door middel van bezoekersregistratie worden bezoekers gemakkelijk aangemeld bij binnenkomst en kunnen zij eenvoudig de juist instructies krijgen. Zo kan je een melding krijgen wanneer je gasten er zijn en ben je altijd voorbereid om je gasten te ontvangen.  

  Access Control systemen

  Door de hardware te gebruiken in combinatie met Access Control systemen kan je toegang verlenen aan de juiste personen, zo voorkom je ongewenste bezoekers, controleer je hoe lang iemand toegang heeft, en tot welke locaties iemand toegang heeft. 

  Advies nodig? Neem contact op met onze experts

  Specialist

  Waarom Corporate digital signage hardware van ProDVX?

  ProDVX is een specialist op het gebied van digital signage hardware, daardoor kunnen klanten altijd op ProDVX hardware rekenen. ProDVX doet er alles aan om te zorgen dat de producten lang mee gaan. Dit komt onder meer doordat ProDVX uitsluitend componenten van de meest betrouwbare merken gebruikt en alle producten volledig gecertificeerd zijn.

  Daarnaast is ProDVX echt een pionier op het gebied van innovatie in hardware voor digitale communicatie, waardoor klanten altijd de meest innovatieve producten tot hun beschikking hebben. Deze zijn jarenlang doorontwikkeld om zo altijd de beste prestaties te leveren.

   Wil je meer informatie?

   Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!   Of wil je meer weten over ProDVX of een demonstratie van een product?

   Je kunt ons ook bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

   Neem contact met ons op

   Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

   De aanvraag is succesvol verzonden