+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Epatra Benelux support

Support is voor Epatra de normaalste zaak van de wereld.

Bij Epatra Benelux kun je rekenen op kwalitatieve 2e lijns-support. Opmerkingen als ‘we moeten het even uitzoeken’ en ‘je wordt zo snel mogelijk teruggebeld’ zijn bij ons niet aan de orde. We helpen je direct met jouw vraag of probleem. Dit is ons onderscheidend vermogen.

Voor veel merken is het beter om zelf de aanmelding van de reparatie en/of doa door te geven. Dit levert voordelen voor op; je houdt zelf de controle over het reparatietraject en het levert meestal tijdwinst op. Hoe het reparatietraject er per merk uitziet, is terug te vinden in onderstaand overzicht.

Merken waar wij mee aan de slag gaan betreffende een reparatie en/of DOA, kun je aanmelden via ons Service Portal. Wij nemen contact op met de betreffende fabrikant en komen bij je terug zodra wij de instructies hebben ontvangen. In de video op deze pagina staat een uitleg hoe je dit het beste kunt doen.

Bij vragen neem dan altijd contact op met onze support-afdeling, zodat zij je direct verder kunnen helpen. Contact opnemen kan via +31 (0)78 – 68 11 420 of stuur een mail naar service@epatra.eu.

Videohandleiding service- en supportmodule Webportal 

Standaard procedure

Voor onderstaande merken hanteren we de standaard procedure. Producten van deze merken die je aan te melden via ons Service Portal, https://epatra.ticportal.eu/. Maak de aanmelding zo compleet mogelijk door onder andere het ordernummer en een klachtomschrijving toe te voegen. Ook beeldmateriaal kun je meesturen met de aanmelding. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We nemen contact op met de betreffende fabrikant en geven jou een terugkoppeling zodra we de instructies hebben ontvangen.

Aangepaste procedure

Voor onderstaande merken is het beter om zelf de aanmelding door te geven. Per merk vertellen we graag hoe je dit het beste en gemakkelijkste kunt doen. 

AVer

Een defect aan een product van AVer kun je direct per e-mail melden aan eu.rma@aver.com of via een formulier op https://www.avereurope.com/technical-support. Na jouw aanmelding gaat de specialist van AVer aan de slag met jouw product. Zodra er meer bekend is over het defect neemt AVer hierover contact met je op.

Extron

Een defect aan een Extron product kun je aanmelden via het Service Portal van Epatra (binnen 30 dagen na factuurdatum) of via techsupport-dutch@extron.com wanneer deze aanmelding buiten de 30 dagen na factuurdatum valt. In beide gevallen is het belangrijk om het ordernummer en een klachtomschrijving toe te voegen. Als je over fotomateriaal beschikt, is het verstandig om deze foto’s ook toe te voegen bij de aanmelding.

GoBright

Ervaar je problemen met GoBright producten? Dan kun je dit defect aanmelden via ons Service Portal. Om de procedure te verstellen vragen we je om een ordernummer, een klachtomschrijving en (indien aanwezig) beeldmateriaal toe te voegen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en zodra wij een antwoord voor je hebben, ontvang je deze via het portal. Ben je aangesloten bij ons Partner Programma? Laat dit bij de aanmelding dan ook weten. Dit zal het proces verder versnellen.

InFocus

InFocus verzorgt zelf de technische support en RMA procedure, te vinden op https://infocus.com/support/.

KanDao

Voor een probleem met de producten van KaDao kun je terecht op https://www.kandaovr.com/support/. Hier vindt je Firmware, Knowledgebase en emailadressen voor support en RMA (service@kandaovr.com).

LG

Een defect LG product die binnen de DOA periode van 7 werkdagen valt kan bij ons aangemeld worden in de serviceportal. Foto’s van de doos (alle kanten), inclusief het label met serienummer zijn benodigd. Na aanmelding en akkoord van LG zal de omruiling bij reseller plaatsvinden.
Een defect aan LG producten buiten DOA periode kan rechtstreeks worden aangemeld bij LG B2B via telefoonnummer 0900-5432222, per email b2b.lgbenelux@lge.com of de LG support website https://www.lgsolutions.nl/service-request. Hier vind je een download link voor het service request formulier en krijg je verzendinstructies.

ProDVX

Ervaar je problemen met jouw ProDVX producten, dan kun je een reparatie aanmelden via https://support.prodvx.com/support/home. De specialist van ProDVX gaat aan de slag met jouw aanmelden en komt bij je terug zodra hij een antwoord voor je heeft.

Screenbeam

Een Screenbeam issue is vaak op te lossen door de meest recente firmware te installeren. Deze is terug te vinden op: https://www.screenbeam.com/support/home. Indien dit geen oplossing biedt of er een hardware probleem is, kun je op deze site ook gelijk een Support ticket aanmaken. Screenbeam supportmedewerkers zullen dan de RMA behandelen en de oplossing aandragen.

Sennheiser

Heb je een product van Sennheiser dat defect is, dan kun je deze aanmelden via http://spares.sennheiser.com/nl-nl/catalog. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om het betreffende product te selecteren en een RMA formulier in te dienen. Na de aanmelding van jouw defect gaat de specialist van Sennheiser ermee aan de slag en neemt contact op zodra er meer te vertellen is over het defect.

Sony

Een defect Sony product in de DOA periode van 7 werkdagen kun je bij ons aanmelden via ons serviceportal. We hebben de volgende gegevens nodig: typenummer, serienummer, klachtomschrijving en foto’s van de doos inclusief het label met serienummer. Wij melden hem dan aan bij Sony Elitesupport en zij zullen na beoordeling en akkoord de omruilprocedure in gang zetten en het product omruilen.
Een defect Sony product buiten de DOA periode kun je zelf aanmelden per email bij elitesupport.en@sony.com (Engelstalig). Typenummmer, serienummer, klachtomschrijving en eventuele foto’s van het defect dienen in de email vermeld te worden.

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden