+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Epatra Benelux support

Support is voor Epatra de normaalste zaak van de wereld.

Bij Epatra Benelux kun je rekenen op kwalitatieve 2e lijns-support. Opmerkingen als ‘we moeten het even uitzoeken’ en ‘je wordt zo snel mogelijk teruggebeld’ zijn bij ons niet aan de orde. We helpen je direct met jouw vraag of probleem. Dit is ons onderscheidend vermogen.

Voor veel merken is het beter om zelf de aanmelding van de reparatie en/of doa door te geven. Dit levert voordelen voor op; je houdt zelf de controle over het reparatietraject en het levert meestal tijdwinst op. Hoe het reparatietraject er per merk uitziet, is terug te vinden in onderstaand overzicht.

Merken waar wij mee aan de slag gaan betreffende een reparatie en/of DOA, kun je aanmelden via ons Service Portal. Wij nemen contact op met de betreffende fabrikant en komen bij je terug zodra wij de instructies hebben ontvangen. In de video op deze pagina staat een uitleg hoe je dit het beste kunt doen.

Bij vragen neem dan altijd contact op met onze support-afdeling, zodat zij je direct verder kunnen helpen. Contact opnemen kan via +31 (0)78 – 68 11 420 of stuur een mail naar service@epatra.eu.

Videohandleiding service- en supportmodule Webportal 

Standaard procedure

Voor onderstaande merken hanteren we de standaard procedure. Producten van deze merken die je aan te melden via ons Service Portal, https://epatra.ticportal.eu/. Maak de aanmelding zo compleet mogelijk door onder andere het ordernummer en een klachtomschrijving toe te voegen. Ook beeldmateriaal kun je meesturen met de aanmelding. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We nemen contact op met de betreffende fabrikant en geven jou een terugkoppeling zodra we de instructies hebben ontvangen.

Aangepaste procedure

Voor onderstaande merken is het beter om zelf de aanmelding door te geven. Per merk vertellen we graag hoe je dit het beste en gemakkelijkste kunt doen. Klik op een merk om meer te lezen over de aangepaste procedure.

AVer

Een defect aan een product van AVer kun je direct per e-mail melden aan eu.rma@aver.com of via een formulier op https://www.avereurope.com/technical-support. Na jouw aanmelding gaat de specialist van AVer aan de slag met jouw product. Zodra er meer bekend is over het defect neemt AVer hierover contact met je op.

BenQ

Producten van BenQ dien je aan te melden via de BenQ website. Vul het service- & warrantyformulier compleet in. Na aanmelding ontvang je een RMA nummer en instructies betreffende de afhaling/verzending van het product. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met BenQ. De helpdesk staat klaar om al je (technische) vragen te beantwoorden. Je kunt de BenQ helpdesk bereiken door te bellen met 0900-2367669.

Epson

Je kunt een defecte Epson projector aanmelden via info@epson.nl. Vul het RMA formulier via deze link compleet in. Bij de aanmelding dien je een kopie van de factuur toe te voegen. Na aanmelding ontvang je op het opgegeven e-mailadres instructies en een RMA nummer. Het product zal, mits deze binnen garantie is, bij je worden afgehaald. Wanneer een product buiten garantie valt, kun je deze bij Epatra aanmelden. Wij verzorgen in dat geval het gehele reparatietraject voor je.

Extron

Een defect aan een Extron product kun je aanmelden via het Service Portal van Epatra (binnen 30 dagen na factuurdatum) of via www.techsupport-dutch@extron.com wanneer deze aanmelding buiten de 30 dagen na factuurdatum valt. In beide gevallen is het belangrijk om het ordernummer en een klachtomschrijving toe te voegen. Als je over fotomateriaal beschikt, is het verstandig om deze foto’s ook toe te voegen bij de aanmelding.

GoBright

Ervaar je problemen met GoBright producten? Dan kun je dit defect aanmelden via ons Service Portal. Om de procedure te verstellen vragen we je om een ordernummer, een klachtomschrijving en (indien aanwezig) beeldmateriaal toe te voegen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en zodra wij een antwoord voor je hebben, ontvang je deze via het portal. Ben je aangesloten bij ons Partner Programma? Laat dit bij de aanmelding dan ook weten. Dit zal het proces verder versnellen.

Hisense

Wil je een reparatie of een deo aanmelden bij Hisense, dan kan dit direct via svc@hisense-b2b.com. Vermeld bij de aanmelding het ordernummer en de omschrijving van de klacht, zodat ze je sneller kunnen helpen.

Voor Hisense zetten we de support in 2023 nog voort. Vanaf 2024 stoppen we met het verlenen van support voor Hisense.

LG

Defecten aan LG producten kunnen worden aangemeld via de LG website. Hier vind je een download link voor het service request formulier. In dit formulier vind je tevens de verzendinstructies. In geval van een doa dien je het product aan te melden via onze Service Portal.

ProDVX

Ervaar je problemen met jouw ProDVX producten, dan kun je een reparatie aanmelden via https://support.prodvx.com/support/home. De specialist van ProDVX gaat aan de slag met jouw aanmelden en komt bij je terug zodra hij een antwoord voor je heeft.

Prowise

Prowise biedt een uitgebreide supportsite met tips en opties om in contact te komen om een defect of doa aan te melden. Deze site kun je bereiken via https://service.prowise.com/hc/nl.

Screenbeam

De procedure om een defecte Screenbeam aan te melden bestaat uit verschillende stappen. Allereerst kijken wij met je mee of we het probleem met een firmware-update kunnen oplossen. Lukt dit niet, dan sturen we je door naar de supportafdeling van Screembeam. Wanneer ook zij er niet aan uitkomen, dan wordt jouw product in de meeste gevallen omgeruild. Wij regelen dit verder voor je.

Sennheiser

Heb je een product van Sennheiser dat defect is, dan kun je deze aanmelden via http://spares.sennheiser.com/nl-nl/catalog. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om het betreffende product te selecteren en een RMA formulier in te dienen. Na de aanmelding van jouw defect gaat de specialist van Sennheiser ermee aan de slag en neemt contact op zodra er meer te vertellen is over het defect.

SONY

Alle Sony producten dienen na aanschaf direct aangemeld te worden bij Sony Prime Support. De aanmelding van Sony producten dient altijd door de dealer of de eindgebruiker zelf te gebeuren. Via https://pro.sony/en_NL/support-services vind je informatie over de registratie van je Sony product. Je kunt ook het PDF bestand raadplegen welke je kunt downloaden via https://www.epatra.eu/wp-content/uploads/2020/08/CE-Service-Support.pdf. Daarin vind je tevens informatie betreffende garantietermijnen.

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden