+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Gewoon, omdat jij en jouw klant er recht op hebben

Support is voor Epatra de normaalste zaak van de wereld.

Support is voor ons juist een stuk onderscheidingsvermogen ten opzichte van andere distributeurs. Onze supportmedewerkers hebben verstand van zaken, zodat jij meestal direct een antwoord op de vraag of het probleem krijgt. De vervelende opmerking “we moeten het even uitzoeken, je wordt zo snel mogelijk teruggebeld” proberen wij tot een minimum te beperken. Bij Epatra krijgt iedereen standaard onbeperkte telefonische support.

Voor een aantal merken dien je zelf de aanmelding van je reparatie te doen, omdat dit alleen maar voordelen heeft. Je houdt zelf de controle over het reparatietraject en het levert tijdwinst op. De serviceprocedure om het product te laten repareren vind je door op (één van) onderstaande merknamen te klikken. Alle overige merken kun je aanmelden via ons portal. Klik op het filmpje voor de uitleg. Heb je toch hulp nodig? Geen enkel probleem, neem contact op met ons servicecenter via +31 (0)78 – 68 11 420 of stuur een mail naar service@epatra.eu.

Bij softwareproblemen kunnen wij vanaf afstand meekijken en zo snel het probleem lokaliseren en (indien mogelijk) direct voor je oplossen. Dit scheelt je de nodige tijd en kosten. Wij dienen hiervoor een stukje software te installeren op de betreffende PC. Een supportmedewerker zal je vragen op de volgende link te klikken: Epatra Quicksupport tool.

Videohandleiding service- en supportmodule Webportal 

BenQ

Producten van BenQ dien je aan te melden via de BenQ website. Vul het service- & warrantyformulier compleet in. Na aanmelding ontvang je een RMA nummer en instructies betreffende de afhaling/verzending van het product. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met BenQ. De helpdesk staat klaar om al je (technische) vragen te beantwoorden. Je kunt de BenQ helpdesk bereiken door te bellen met 0900-2367669.

 

EPSON

Je kunt een defecte Epson projector aanmelden via info@epson.nl. Vul het RMA formulier via deze link compleet in. Bij de aanmelding dien je een kopie van de factuur toe te voegen. Na aanmelding ontvang je op het opgegeven email adres instructies en een RMA nummer. Het product zal, mits deze binnen garantie is, bij je worden afgehaald. Wanneer een product buiten garantie valt, kun je deze bij Epatra aanmelden. Wij verzorgen in dat geval het gehele reparatietraject voor je.

LG

Defecten aan LG producten kunnen worden aangemeld via de LG website. Hier vind je een download link voor het service request formulier. In dit formulier vind je tevens de verzendinstructies. In geval van DOA (Death On Arrival) dien je het product aan te melden via de serviceafdeling van Epatra.

 

SONY

Alle Sony producten dienen na aanschaf direct aangemeld te worden bij Sony Prime Support. De aanmelding van Sony producten dient altijd door de dealer of de eindgebruiker zelf te gebeuren. Via deze link vind je informatie over de registratie van je Sony product. Je kunt ook het PDF bestand raadplegen welke je hier kunt downloaden. Daarin vind je tevens informatie betreffende garantietermijnen.

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden