+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Elke ruimte vraagt een eigen oplossing

Zodat werknemers er optimaal gebruik van kunnen maken

Vergaderen en presenteren kan op tal van verschillende manieren en de techniek biedt daarvoor meerdere oplossingen. Zeker nu meer en meer organisaties het moderne werken introduceren waarbij bureaus plaatsmaken voor meer ruimtes om te overleggen, scrummen en brainstormen.

De inrichting van deze vergaderruimtes, huddle rooms, presentatieruimtes en boardrooms vraagt om een eigen speciale oplossing omdat deze afgestemd moet zijn op de functie van de ruimte. Direct kunnen reserveren?  Interactief display of niet? Mogelijkheid tot videobellen? Draadloos kunnen presenteren? Allemaal vraagstukken waar wij bij Epatra antwoord op hebben.

Stel zelf een ruimte samen*

* Geheel vrijblijvend en z.s.m. een passende offerte

Direct reserveren

Eenvoudige inzet van vergaderruimtes

Wanneer er meerdere ruimtes aanwezig zijn in een kantoor, kan het efficiënt plannen en inzetten ervan een flinke uitdaging zijn. Medewerkers zijn aan het zoeken naar een beschikbare vergaderruimte. Of ze zijn net aan het vergaderen en moeten de ruimte uit omdat anderen deze geboekt hebben. Of ze hebben niet de juiste apparatuur tot hun beschikking. Etc. etc. etc.

De room booking oplossing van GoBright maakt aan deze en andere bijkomende uitdagingen direct een einde. Check de beschikbaarheid van een ruimte in één oogopslag en boek deze binnen een paar seconden in het GoBright platform, de app, de Outlook plugin of direct op het display. Een geplande afspraak of eventuele latere wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd met uw persoonlijke agenda, de agenda van de vergaderruimte en het platform, waardoor alle gebruikers real-time inzicht hebben in de aanwezige en beschikbare ruimtes.

Epatra is distributeur van de GoBright Room Management oplossingen.

Stel zelf een vergaderruimte samen

Beeld en geluid

De juiste apparatuur op de juiste plek

Om de ruimte optimaal te kunnen gebruiken, is het uiteraard van belang dat de juiste apparatuur aanwezig is. Die afgestemd is op de werkzaamheden die in die ruimte worden gedaan.

Als eerste is perfect beeld belangrijk. Wordt het een projector incl. projectiescherm of een display. In welke beeldgrootte en resolutie? Moet deze interactief zijn? Bevestigd aan de muur of het platfond? Of verrijdbaar? Voor elke ruimte en functie is er een passende display of projector.

Daarnaast is helder geluid van belang. Audio is een onmisbaar onderdeel in vrijwel iedere audiovisuele installatie. Er is een heel scala aan oplossingen beschikbaar voor een professioneel, goed verstaanbaar geluid.

Bediening en controle van de apparatuur, zeker met meerdere audiovisuele componenten, is een must in iedere ruimte. Van simpele 8-knoppenpaneeltjes tot geavanceerde, maar nog steeds makkelijk te bedienen, touchscreen oplossingen. Praktisch alles is mogelijk.

Epatra heeft een ruim assortiment aan (interactieve) displays, projectoren, bedieningspanelen, soundbars en accessoires van gerenommeerde fabrikanten en A-merken.

Stel zelf een vergaderruimte samen

Unified Communications

Haal het maximale uit samenwerken

Het moderne werken betekent ook meer samenwerken. Zowel met mensen in dezelfde ruimte, maar ook met mensen aan bijv. de andere kant van de wereld. Maar om dat zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te doen, zijn er een aantal mogelijkheden. Ook weer afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

Videoconferencing brengt mensen bij elkaar van over de hele wereld om zichtbaar samen te werken met dezelfde inhoud en meer werk te doen in minder tijd. Deel presentaties en organiseer sessies met meerdere personen tegelijkertijd vanaf iedere locatie.

Of ‘Bring Your Own Device’ en deel een eigen scherm in de vergadering met Draadloos Presenteren. Vergaderstukken kunnen digitaal gedeeld worden en op ieder apparaat geopend. Zo wordt vergaderen niet alleen efficiënter, maar ook direct duurzaam.

Epatra heeft een ruim assortiment voor oplossingen van draadloos presenteren, BYOD en videobellen van gerenommeerde fabrikanten en A-merken.

Stel zelf een vergaderruimte samen

Stel je eigen ruimte samen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden