+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Stel in drie stappen een

Boardroom

samen

Epatra maakt het makkelijk voor je. Op basis van onze ervaring hebben we AV componenten voor de ruimte al samengesteld. Wij adviseren je over de details, het enige wat jij hoeft te doen is:

 Selecteer de gewenste oplossing(en)
 Geef de eigenschappen van de ruimte aan
 Vul een aantal bedrijfsgegevens in

  Stap 1 Selecteer de producten

  Projectiescherm + Laserprojector

  Wij adviseren het scherm en de projector in een boardroom weg te werken. Een boardroom blijft tenslotte een boardroom. Door het installeren van een inbouwprojectiescherm, in combinatie met een laserprojector met plafondlift, is de av-installatie netjes uit het zicht wanneer deze niet wordt gebruikt. Projectschermen zijn in bijna iedere afmeting te krijgen, zodat de content vanuit de hele ruimte goed zichtbaar is. En met een laserprojector behoren lampkosten tot het verleden.

  Audio

  Een goede geluidsondersteuning draagt bij aan de kracht van een verhaal. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare presentatie. Voor een boardroom adviseren we plafondspeakers passend bij de afwerking en luxe uitstraling van een boardroom.

  Room Management

  Wanneer je met een groot of belangrijk gezelschap bent, wil je graag gebruik maken van de boardroom. Maar dan moet deze wel beschikbaar zijn. Met een Room Management oplossing check je de beschikbaarheid van een vergaderruimte in één oogopslag en reserveer je deze direct. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en ergernis en begin je direct met vergaderen.

  Videoconferencing

  Video is de meest efficiënte manier om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Om goed samen te werken hoeft namelijk niet iedereen fysiek in de ruimte aanwezig te zijn. Met de juiste plaatsing komt iedereen in de ruimte duidelijk in beeld. Zo zijn mensen altijd binnen bereik.

  Besturingspaneel

  Speciaal voor boardrooms leveren we luxe bedieningspanelen met touchscreen, waardoor je alles vanuit één centraal punt kan beheren. Volledig naar wens voorgeprogrammeerd met alle functionaliteiten van de ruimte. Van het bedienen van de apparatuur tot het aansturen van de verlichting, zonwering en airconditioning. Mogelijk op een losse tablet of prachtig geïntegreerd in de vergadertafel.

  Draadloos presenteren

  Met draadloos presenteren maak je het nog makkelijker om informatie te delen. Projecteer met één klik het beeld van je laptop, tablet of elk ander apparaat op het scherm zonder kabels en software. Toon tot vier apparaten tegelijk op één display en dankzij de “Bring Your Own Device” optie kun je alle vergaderstukken op ieder gewenst apparaat openen.

  Connectiviteit

  Als alternatief of aanvulling op draadloos presenteren, kun je ook verbinding maken met de projector door middel van een inprikpunt. Een klein paneeltje met aansluitingen (HDMI, VGA en stroom), zodat eventuele bekabeling alsnog mogelijk is. Hierdoor zijn er geen lange kabels nodig, is het minder storingsgevoelig en altijd netjes weggewerkt.

  Stap 2 Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3 Persoonlijke gegevens

  Bedrijfsnaam
  Verplicht

  Voor- en achternaam
  Verplicht

  E-mailadres
  Verplicht

  Telefoonnummer
  Optioneel

  Aanvullende opmerking
  Optioneel

  Foto toevoegen
  Optioneel
  - Max. 3 bestanden
  - Max. 4mb bestandsgrootte
  - Jpeg, jpg of png

  Alles ingevuld?

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden