+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Een continue stroom aan informatie

De juiste informatie en functionaliteiten op het juiste moment

In de huidige samenleving willen we zo snel en eenvoudig mogelijk informeren en geïnformeerd worden. Kijk alleen al naar het veranderende gedrag dat de smartphone teweeg heeft gebracht en nog brengt. Binnen een organisatie en op kantoor is dit niet anders. Waar dat vroeger nog ging met bijvoorbeeld een memo, leven we tegenwoordig in een digitale wereld waarin de informatiestroom afgestemd kan worden op tijd, locatie, doelgroep, type, enz. Het is juist de kunst om voor de juiste informatie het juiste communicatiemiddel in te zetten. Epatra heeft daarvoor digital signage en mapping & wayfinding.

Stel zelf een ruimte samen*

* Geheel vrijblijvend en z.s.m. een passende offerte

Digital Signage

In het gehele kantoor up-to-date informatie

Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd, is het uitzenden en tonen van informatie naar en op beeldschermen. Het is gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats op een specifieke tijd. Bedien iedere doelgroep met maatcontent, wanneer en waar jij het wilt.

Digital Signage kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf, elke school, non profit instelling en sportvereniging een mooie, effectieve, verfrissende en moderne manier om naar personeel, klanten, bezoekers, patiënten en passanten te communiceren.

Epatra is distributeur van de kwaliteitsmerken GoBright View en Signage Live.

Stel zelf een ontvangstruimte samen

Mapping & Wayfinding

Bewegwijzering voor personeel & bezoekers

Bewegwijzering omvat al lang niet meer alleen een bord met een pijl, maar alle soorten die de gebruiker helpen bij het bepalen van zijn of haar route. Ook binnen een organisatie is goede bewegwijzering wenselijk voor zowel medewerker als bezoeker.

GoBright Wayfinding toont de daadwerkelijke bezetting van alle vergaderruimtes in één overzicht. Het visualiseert ook in welke richting de vergaderruimtes zich bevinden en welke komende vergaderingen gepland zijn. Klanten, gasten en bezoekers vinden dus snel hun weg door het hele gebouw.

GoBright Mapping visualiseert de kantoorverdiepingen van het gebouw. Het is een interactieve kaart met een overzicht van alle beschikbare en bezette werkplekken en vergaderkamers. Mapping biedt ook de mogelijkheid om direct een werkplek boeken of om uit te vinden aan welk bureau die ene collega werkt.

Stel zelf een ontvangstruimte samen

Stel je eigen ruimte samen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden