+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Inside Smart Office Consultant

Inside Smart Office Consultant | Fulltime (NL)

Ben jij doortastend, gedreven, professioneel en kun jij je draai gemakkelijk vinden in een dynamische omgeving? Dan is er een grote kans dat wij een plek voor je hebben in onze groeiende organisatie.

Wij zijn Epatra Benelux

Epatra Benelux is de Smart Office Distributeur die zich toelegt op het distribueren van het totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- /IT en industriële oplossingen.

Wij onderscheiden ons door onze manier van werken ten opzichte van overige importeurs/ distributeurs die vaak alleen de afzonderlijke producten leveren en uw aanvraag reactief behandelen. Wij staan volledig ten dienste van onze klanten.

Als jij succes hebt, hebben wij dat ook. Een uniek aanbod aan oplossingen en diensten met persoonlijke begeleiding, snelle en transparante communicatie, gecombineerd met scherpe prijzen, maken bij ons het verschil.

Wat ga je voor ons doen?

 • In deze dynamische functie zal de nadruk liggen op het onderhouden van bestaande contacten met zowel klanten als leveranciers, waardoor het in- en verkoopproces voor alle partijen soepel verloopt.
 • Daarnaast verzorg je de administratie omtrent de offertes/orders en monitort de afwikkeling ervan.
 • Je ondersteunt de collega’s in de buitendienst in de breedste zin van het woord. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Jij bent de perfecte kandidaat als je over de volgende eigenschappen beschikt:

 • Je hebt kennis en ervaring van het in- en verkoop proces binnen een B2B omgeving
 • Daarnaast heb je affiniteit met audiovisuele/IT producten
 • Je hebt talent voor adviseren en ontzorgen; jij ziet de oplossing al voordat het probleem gedefinieerd is
 • Je werkt secuur en gestructureerd
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg jij van ons?

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Veel ruimte voor het volgen van trainingen, opleidingen en coachingstrajecten
 • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn
 • Goede voorzieningen op kantoor en de mogelijkheid om hybride te werken

Wil je solliciteren op deze baan?

Stuur dan een overtuigende (maar bondige) motivatiebrief met CV naar i.florisson@epatra.eu. Is er een match, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Irene Florisson via 078-6811420 of stuur een e-mail.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Epatra betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd. Wij zien het als een uitdaging om iedere dag weer adviezen en oplossingen aan te dragen voor de meest uiteenlopende wensen en problemen bij een brede klantenkring.

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en werken aan de hand van de volgende pijlers:

 • betrouwbaar en eerlijk advies
 • persoonlijke benadering
 • kwaliteitsproducten
 • uitstekende service
 • vakkundige montage

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt het enige platform waar systeemontwerp, verkoop en engineering samenkomen in één real-time online omgeving. Het is hun missie om klanten te helpen 10% bouwtijd te besparen op elk project.

Artura is een nieuw, innovatief, voortdurend evoluerend product dat een probleem oplost dat alle systeemintegrators, projectmanagers en systeemontwerpers heel goed kennen. Voor het engineeren, ontwerpen en voorstellen van technische systemen (AV, IT, Beveiliging, Lightning) werken verschillende mensen met verschillende tools die vaak niet zijn ontworpen om te doen wat je wilt doen, wat resulteert in tijdrovende en steeds herhalende taken, geen centraal overzicht en een inefficiënte documentatiestroom. Als gevolg hiervan is er niet één enkele bron van waarheid waar wijzigingen in ontwerp en reikwijdte verenigd zijn. Tegelijkertijd zit het project vol operationele inefficiënties. Artura lost dat op. Het is een collaboratief ontwerp-, engineering- en voorstelgenererend hulpmiddel voor AV-, IT- en beveiligingssysteemintegratiebedrijven in commerciële, residentiële en maritieme ruimtes.

“Artura past naadloos in de visie van Epatra Benelux als het gaat om de transitie van AV broadline specialist naar de 1e en enige Smart Office distributeur van Europa. Artura zal binnen Epatra zelf gebruikt worden om alle IT en Office partners te voorzien de juiste kennis en kwaliteit bij het leveren in onderhouden van alle voorkomende installaties. Daarnaast helpt deze unieke softwareoplossing onze AV-partners om producten, content en kennis te vertalen naar een maatwerkoplossing voor hun klanten. Artura brengt het beste van meerdere werelden samen in één platform en ecosysteem. Kortom; Artura is onmisbaar voor de AV, OT en office specialist die meer wil dan alleen een product leveren, aldus Hans de Blois, CEO Epatra Benelux.

Joris van der Pouw Kraan, founder van Artura, zegt het volgende over de samenwerking: ‘De samenwerking met Epatra Benelux is voor ons van strategisch grote waarde. De ambitie van Epatra Benelux als Smart Office distributeur waarbij meer toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor hun klanten, is precies wat Artura wil faciliteren. De klanten van Epatra Benelux hebben nu een platform waarin men op 1 plek van systeem ontwerp naar offerte, naar gedetailleerde engineering en installatie kan werken. Dit waren voorheen geïsoleerde afdelingen. Door Artura te integreren voorkom je dubbel werk op afdelingen én gaat de kwaliteit hoe dan ook omhoog.’

We kijken ernaar uit om Artura te introduceren bij al onze klanten en van ieder project een nog groter succes te maken!

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Als een van de vooraanstaande wereldwijde aanbieders van AV- en IT-connectiviteitsoplossingen, is Lindy vertegenwoordigd door 15 verkoop- en servicevestigingen in bijna 90 landen. Het bedrijf, opgericht in 1932, heeft gedurende meer dan negentig jaar een reputatie opgebouwd als een professionele partner en de eerste keuze op het gebied van connectiviteitstechnologie. Het bedrijf wordt gekenmerkt door ultramoderne producten, waarbij productontwikkeling en marketing de kern en drijvende kracht vormen. Met tientallen jaren ervaring en een uitgebreid product portfolio voor het verbinden, distribueren en converteren van zowel analoge als digitale signalen, en het vergroten van de transmissieafstanden, blijven zij voortdurend de grenzen verleggen van wat technologisch mogelijk is. Zo zorgen zij ervoor dat klanten te allen tijde toegang hebben tot de nieuwste technologische ontwikkelingen en altijd aan de voorhoede van de tijd staan. Verbindingsperfectie is hun streven.

Hans de Blois, CEO van Epatra Benelux, zegt het volgende over deze samenwerking: “Lindy begreep vanaf ons 1e moment van kennismaking exact wat wij nodig hebben om onze partners & klanten optimaal te bedienen. Data, automatisering en standaardisering staan bij Lindy hoog in het vaandel. Alle prijzen, voorraden en content zijn actueel en van zeer hoog niveau. Deze basisbehoefte zorgt ervoor dat wij zeer snel dit merk hebben kunnen toevoegen aan ons Smart Office diensten en producten portfolio. Ook begrijpt Lindy als geen ander dat een Smart Office distributeur veel meerwaarde kan toevoegen als het gaat om diensten als AVaas, installatie, consultancy en SLA’s. Wij zijn trots om dit mooie merk te omarmen in ons Smart Office ecosysteem en direct kunnen toepassen binnen onze oplossingen”.

Elia Lupi, Global Sales bij Lindy vult aan: “We are excited to join forces with Epatra Benelux in the Netherlands and Belgium to deliver comprehensive audiovisual and ICT solutions to our common customers. Our partnership is built on a shared commitment to flexibility, innovation, and collaboration. Together, we are able to stay ahead of market trends and provide customers with the best possible solutions to meet their evolving needs.”

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking nu en in de toekomst!

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Hierin kijkt hij terug op een dynamisch, gezond en uitdagend jaar voor Epatra Benelux, hij benoemt de opvallendste trends in de markt en hij deelt zijn visie en verwachtingen voor 2024. Het hele interview lees je hieronder.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

AV Bridge 2×1
Ideaal voor conferencing en lecture capture toepassingen, AV Bridge 2×1 combineert genetwerkte audio en video mixing functionaliteit in één enkel toestel. Vereenvoudig installaties door al jouw Vaddio-producten in een installatie op één scherm te bekijken met een eenvoudige druk op de knop.

PrimeSHOT 10 HDMI
De PrimeSHOT 10 HDMI-camera van Vaddio biedt high-definition prestaties tegen een uitstekende prijs. Ideaal voor vergaderzalen, collegezalen en gebedshuizen, levert PrimeSHOT 10 HDMI uitstekende prestaties bij weinig licht en beeldkwaliteit van topklasse in 1080p.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Vaddio Bundle Package Deal

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Biamp Conferencing Bundle

Biamp Conferencing Bundle

Biamp Conferencing Bundel

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Vraag een demonstratie aan van de VBC2500 of ABC2500 conferencing bar of meeting room bundel en ontvang een exclusieve korting van 25% op je eerste bestelling. Alleen jij als Epatra Benelux reseller kunt profiteren van deze exclusieve korting.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Biamp Conferencing Bundle

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Aan het einde van het jaar komt Epatra Benelux in samenwerking met Sony met een aantrekkelijke Smart Office aanbieding. Koop je in december, januari en februari een BRAVIA L-serie display, dan krijg je daar gratis een proefperiode van 3 maanden TEOS Lite bij. Daarbij ontvang je ook BRAVIA Supervisor volledig gratis!

TEOS Lite is een moeiteloze oplossing voor wayfinding en roombooking waarvoor geen voorafgaande expertise vereist is voor implementatie, installatie en gebruik. Het maakt snelle en ongecompliceerde implementaties mogelijk door eenvoudigweg een QR-code te scannen met de TEOS-applicatie op een BRAVIA-device, wat resulteert in automatische configuratie. Deze oplossing is volledig cloud-compatibel, waardoor toegang op elk moment en vanaf elke locatie mogelijk is. TEOS Lite legt de nadruk op mobiele functionaliteit en biedt tegelijkertijd een naadloze desktopervaring. Met meer dan 100 aanpasbare sjablonen, variërend van het weer, eten tot mode en zakelijke thema’s, kunnen gebruikers de interface naar hun wensen aanpassen.

In combinatie met BRAVIA Supervisor stelt TEOS Lite je in staat om een revolutie teweeg te brengen in de configuratie, implementatie en het beheer van beeldschermen, waardoor jouw werkruimte naar een hoger niveau wordt getild.

Wil je meer weten over deze aanbieding? Neem contact met ons op via info@epatra.eu, bel naar +31 (0) 078 68 11 420 of neem contact op met jouw smart office consultant.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Ochno AB & Epatra Benelux tekenen een distributieovereenkomst

Ochno en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om dé slimme aansluiting van Ochno AB op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Ochno komt met één slimme aansluiting, voor alles! Apparaten opladen, videoconferenties, communicatie, beeld- en filmverwerking en zelfs verlichting kan aangesloten worden op de slimme aansluiting van Ochno. Hiermee creëert Ochno de gebruiksvriendelijke vergaderruimte en videoconferentie die altijd werkt.

De slimme aansluiting is geschikt zowel nieuwe als bestaande vergaderruimtes. Dankzij de USB-C-technologie heb je slechts één kabel nodig om verbinding te maken en alles werkt automatisch. Dit betekent het einde van de wachttijd, kabelwarboel en frustratie. Met de slimme aansluiting van Ochno wordt de weg vrijgemaakt voor werk, plezier en succes.

“Ochno was de ontbrekende schakel in onze line-up. Met deze oplossing kunnen wij de verbinding maken met bijna al onze bestaande oplossingen en één complete en eenvoudige bundel aanbieden bij al onze partners. Zweeds design en degelijkheid hardware gecombineerd met intelligente software vormen de basis voor dit unieke Smart Office merk waarbij de visie van Epatra Benelux en Ochno 100% matchen. Dit is pas het begin van een prachtige samenwerking en grote verandering in de traditionele AV markt waar AVaas nog onvoldoende geïntegreerd is” meldt Hans de Blois, directeur Epatra Benelux.

Olof Ermis, CEO en oprichter Ochno AB vult aan: “Wij zien Epatra als de perfecte match voor Ochno, omdat we beide de ambitie hebben om slimme samenwerkingsoplossingen te bieden. De Benelux-markt is een belangrijke markt waar we vooruitstrevende bedrijven op het gebied van Smart Office zien.”

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Op 1 september vond het eerste Smart Office event plaats. Na maanden van hard werken was het eindelijk zo ver en konden we velen van jullie verwelkomen in Breepark. We kijken met veel plezier en heel veel trots terug op dit inspirerende event.

Ruim 25 internationale Smart Office leveranciers en fabrikanten bundelden hun krachten en presenteerden unieke en indrukwekkende Smart Office oplossingen. Daarnaast deelden onze 5 internationale gastsprekers hun visie op Smart  Office. Hun boodschap verduidelijkte de koers die wij voeren. “Wij creëren een smart office ecosysteem, waarvoor we oplossingen bedenken en producten selecteren. Hierbij is het delen van kennis en samenwerken in het kanaal een absolute must”, aldus Hans de Blois, directeur Epatra Benelux. Tijdens het Smart Office event werd er samengewerkt en kennis gedeeld en dat is precies waar het event voor ons om draaide.

Wij bedanken alle deelnemers, alle aanwezigen en alle collega’s. Dankzij jullie was het een fantastisch event!

Geselecteerd

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

KanDao & Epatra Benelux tekenen een distributieovereenkomst

KanDao en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om het conference portfolio van KanDao op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

KanDao is een internationale hightech onderneming opgericht op 6 januari 2016. Sinds de oprichting heeft KanDao een belangrijke missie; het creëren van onderscheidende beeldproducten en het verrijken van de menselijke levenservaring. Ze zijn gedreven door de wederzijdse ontwikkeling van hardware en software en zijn een echte pionier op het gebied van VR-technology, Ultra-HD-videocamera’s en videoconferentiecamera’s.

De focus ligt op de KanDao Meeting. Dit is een zeer krachtige 360° videoconferentie camera met Hi-Fi speakers, intelligent AI algoritme en omnidirectionele microfoons. 

“Kandao is de 360° specialist in de enorm veranderende en groeiende videoconferencing markt. Waar andere bekende IT merken slechts beperkt modellen introduceren en uitbrengen heeft Kadao nu al een volwassen en complete line-up 360° graden panoramic camera’s. Deze line-up sluit naadloos aan in het uitgebreide Smart Office programma van Epatra Benelux. De aankomende maanden mogen onze klanten rekenen op verder uitbreiding van ons assortiment op gebied van software, hardware en diensten als AVaas”, aldus Hans de Blois, directeur bij Epatra Benelux.

“De distributieovereenkomst met Epatra past goed bij onze strategie om onze activiteiten en dekking in de Benelux uit te breiden, omdat we dezelfde visie hebben over het Smart Office concept. Ik ga ervan uit dat Kandao 360-videoconferentie oplossing met AI-tracking meer mensen kunnen helpen de hybride werkefficiëntie en communicatiekwaliteit te verbeteren.” Dan Chen, CEO van Kandao.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden