+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Sony on Tour

Kick-off Event

27 maart 2023 // 11:00 - 14:00 uur

SONY ON TOUR

Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnend bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

Dit willen we in stijl vieren en daarom nodigen we jou hierbij uit om aanwezig te zijn bij de start van deze unieke roadshow. Je krijgt de kans om je te laten informeren,  inspireren en te genieten van Asian Streetfood uit de Foodtruck.

Datum: 27 maart 2023
Tijd: 11:00 – 14:00 uur
Adres: Van Hennaertweg 6 Alblasserdam

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het event. Op donderdag 23 maart 2023 ontvang je een bevestigingsmail met daarin het tijdslot voor jouw tour door de truck. Uiteraard ben je van harte welkom om tussen 11.00 – 14.00 uur te genieten van al het heerlijke eten uit de foodtruck en een praatje te maken met onze dealermanagers en de andere gasten.
  Mogelijk gemaakt door:

  Junior Data Analist & Applicatiebeheerder (32 – 40 uur)

  Junior Data Analist & Applicatiebeheerder (32 – 40 uur)

  Zijn wij de volgende stap in jouw groeipad als Junior Data Analist & Applicatiebeheerder?

  Wij zijn Epatra Benelux

  Epatra Benelux is de Smart Office Distributeur die zich toelegt op het distribueren van het totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- /IT en industriële oplossingen.

  Wij onderscheiden ons door onze manier van werken ten opzichte van overige importeurs/ distributeurs die vaak alleen de afzonderlijke producten leveren en uw aanvraag reactief behandelen. Wij staan volledig ten dienste van onze klanten.

  Als jij succes hebt, hebben wij dat ook. Een uniek aanbod aan oplossingen en diensten met persoonlijke begeleiding, snelle en transparante communicatie, gecombineerd met scherpe prijzen, maken bij ons het verschil.

  Word jij warm van?

  • Een toekomst als Data Analist & Applicatiebeheerder vol uitdagingen?
  • Een combinatie van op kantoor en thuiswerken?
  • Een gedreven team van ICT- & AV-professionals met oog voor elkaar?
  • Onze kernwaarden autonomie, respect en verantwoordelijkheid?

  Laat iedere dag zien wat je kan!

  In deze veelzijdige functie ga je alle ins en outs leren van onze in-house developed ERP-software en diverse webportals. Je maakt onderdeel uit van een team waarin artikelbeheer, contractbeheer en  softwareontwikkeling zijn samengevoegd. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, biedt support en verzorgt trainingen aan interne en externe gebruikers. Jij bent zeer servicegericht en verstaat je vak. Dat moet ook, want je bent een onmisbare schakel in onze ERP-processen. Jouw belangrijkste taken?

  • Het testen van nieuwe features en het uitvoeren van updates
  • Je beheert externe datakoppelingen met onze leveranciers en klanten, je analyseert data en maakt rapportages
  • Je biedt ondersteuning aan onze interne systeembeheerders

  Heb je vakinhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Dick Brandwijk onze TiC Software Consultant & Dataspecialist. Je kunt hem bereiken via 06 – 10 94 39 98 of d.brandwijk@aenc.nl.

  Het benaderen door recruiters etc. wordt niet op prijs gesteld.

  Ben jij de perfecte kandidaat?

  De functie Junior Data Analist & Applicatiebeheerder is er één met uitdaging en verantwoordelijkheid. Onze ERP-processen moeten gewoon altijd werken! Dit vraagt dat je een teamplayer, maar ook een zelfstandig persoon bent. Dat je af en toe onder (tijds)druk komt, is voor jou geen probleem. Je bent accuraat en analytisch. Je beschikt over de volgende kennis en ervaring:

  • Afgeronde MBO4 opleiding in relevante richting (ICT)
  • Basiskennis van databases en ervaring met het maken van query’s
  • Basiservaring met ERP-systemen, scripting en reporting tools (o.a. Microsoft Power BI) is een pré

  Heb je nog geen ervaring als Data Analist, maar wil jij jezelf hier wel in ontwikkelen? Solliciteer dan toch gewoon.

  Wat krijg jij van ons?

  • Een leuke, uitdagende baan met ruimte voor jouw ideeën en inbreng
  • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring
  • Groeipotentie met ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  • Een informele werksfeer met ambitieuze collega’s in een moderne werkomgeving
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 2 bonusdagen te sparen
  • Goede voorzieningen op kantoor en de mogelijkheid/vrijheid om hybride te werken
  • Reiskostenvergoeding wanneer je met eigen vervoer reist
  • Een solide pensioenregeling

  Wil je solliciteren op deze baan?

  Stuur dan een overtuigende (maar bondige) motivatiebrief met CV naar i.florisson@epatra.eu. Is er een match, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Irene Florisson via 078-6811420 of stuur een e-mail.

  Wil je liever eerst kennismaken voordat je solliciteert? We vertellen je graag meer over de functie in een persoonlijk gesprek.

  Werken bij Epatra betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd. Wij zien het als een uitdaging om iedere dag weer adviezen en oplossingen aan te dragen voor de meest uiteenlopende wensen en problemen bij een brede klantenkring.

  Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en werken aan de hand van de volgende pijlers:

  • betrouwbaar en eerlijk advies
  • persoonlijke benadering
  • kwaliteitsproducten
  • uitstekende service
  • vakkundige montage

  Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

  Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

  Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

  De mails worden verstuurd op basis van de volgende mogelijke wijzigingen:

  • De leverdatum van de totale order wijzigt
  • De leverdatum van een orderartikelregel wijzigt
  • Track & Trace nummer beschikbaar inclusief eventuele wijzigingen daarop

  Wat betreft Track & Trace nummer is deze informatie op dit moment nog beperkt tot onze standaard vervoerders UPS en Transporteur C. van den Heuvel & Zn. B.V. Dit zal de komende tijd met andere vervoerders uitgebreid worden.

  Mailbox voor orderwijzigingen

  In de praktijk is het zinvol om de mailnotificaties naar een standaard e-mailadres te laten sturen. Als gebruiker van de Epatra portal kunt u dit e-mailadres opgeven bij Notificaties op de pagina Bedrijfsprofiel. Deze pagina kunt u vinden onder ‘Mijn account’.

  Standaard staat de e-mail notificatie aangevinkt. Uitvinken heeft als consequentie dat u orderwijzigingen dan alleen nog kunt inzien via de Orderwijzigingen pagina.

  Indien er geen standaard e-mailadres ingevuld is, wordt de mailnotificatie verzonden naar het e-mailadres van de contactpersoon van de order.

  Orderwijzigingen pagina op portal

  Via een nieuwe button kunt u naar de Orderwijzigingen pagina. Op deze pagina worden alle wijzigingen op tijdsvolgorde getoond. 

  Geselecteerd
  Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

  Nieuwsoverzicht

  Sony on Tour

  Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

  Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

  Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

  SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

  End of the Year Signage dealScroll naar benedenActie geldig van 05-01-2023 t/m...

  Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

  Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

  ISE 2023

  Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
  samenwerking.

  Social media

  SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

  End of the Year Signage deal

  Scroll naar beneden

  SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

  Actie geldig van 05-01-2023 t/m 31-03-2023

  Epatra Benelux, ProDVX, GoBright én Sony starten het jaar goed. Ze slaan namelijk de handen ineen in het eerste kwartaal van 2023. Wat dit inhoudt? Bij aankoop van een ProDVX APPC-10SLBN krijg je niet één, niet twee, niet drie, maar vier gratis producten. Zo krijg je gratis een ProDVX GM-75, een ProDVX ProScreen Cleaner en een Power Supply. Daarnaast heb je de keuze om deze bundel aan te vullen met een 1-jarige GoBright Room of Sony TEOS licentie. Roombooking was nog niet eerder zo interessant en compleet!

  De actiebundel:

  • ProDVX APPC-10SLBN + gratis ProDVX GM-75 & ProDVX ProScreen Cleaner & Power Supply & 1-jarige GoBright Room of Sony TEOS licentie.

   GoBright maakt het met ruimte reservering mogelijk om ontspannen en zorgeloos te vergaderen. Binnen enkele seconden controleer je de beschikbaarheid van vergaderzalen en reserveer je een ruimte. Maar ruimtebeheer is meer dan alleen het boeken van een ruimte. Faciliteiten van de ruimtes en weten wanneer en hoe de ruimtes op kantoor worden gebruikt maakt hier ook onderdeel van uit. 

   Sony TEOS laat met TEOS Book het reserveren van ruimtes en werkplekken gestroomlijnd verlopen. TEOS Book is een geavanceerde oplossing voor het reserveren van ruimtes. De gekleurde LED-verlichting zorgt ervoor dat werknemers de beschikbaarheid van de ruimtes kunnen zien. Daarnaast kunnen details van vergaderingen bekeken worden, kunnen werknemers in- en uitchecken bij vergaderingen en kunnen ruimtes direct gereserveerd worden via de interactieve tablets.

   GoBright MEET licentie

   • Zeg vaarwel tegen dubbele reserveringen, no-shows en onderbrekingen tijdens vergaderingen. Zeg hallo tegen verhoogde productiviteit en efficiëntie.
   • Spontaan een ruimte ‘pakken’ of vooraf een plek zoeken en boeken met de GoBright Portal, de App of Outlook Plugin. Zoals het past bij jouw behoeften.
   • Boek tegelijkertijd een zaal, catering en andere (facilitaire) diensten.
   • 100% betrouwbare gegevensanalyse van de ruimtes.
   • GoBright Room Booking maakt verbinding met Exchange, Outlook, Office 365, Google Workspace, Active Directory en FMIS-systemen.

   Lees meer op www.gobright.com/.

   Sony TEOS Book licentie

   • Bekijk eenvoudig de actuele bezetting van ruimtes.
   • Boek direct vanaf de tablet of ga verder om een ​​andere ruimte te zoeken.
   • Als een vergaderruimte is geboekt, maar er wordt niet ingecheckt, dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd vrijgegeven. Geen ‘spookbijeenkomsten’ meer.
   • De TEOS-app maakt rechtstreeks verbinding met de personeelslijst, wat betekent dat jouw receptioniste efficiënt kan werken en medewerkers direct kan laten weten wanneer hun gasten arriveren.
   • Nooit meer door meerdere agenda’s scrollen om een ​​beschikbare vergaderruimte te vinden. Bekijk in één oogopslag welke ruimtes vrij zijn en boek direct.

   Lees meer op www.sony.com

   Geef je bestelling door via ons Portal

   Actievoorwaarden

   – Actie loopt van 05-01-2023 t/m 31-03-2023
   – Niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties

   Geselecteerd
   SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.
   Ander nieuws

   Sony on Tour

   Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

   Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

   Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

   SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

   End of the Year Signage dealScroll naar benedenActie geldig van 05-01-2023 t/m...

   Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

   Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

   ISE 2023

   Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
   samenwerking.

   Social media

   Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

   Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

   Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica. 

   Hans de Blois, Sales Director Epatra Benelux: “Onze samenwerking met D-Link is voor ons een perfecte keuze om in 2023 nog completer te zijn op het gebied van Smart Office. Veel van onze partners vroegen ons om ons portfolio verder te vervolledigen en dat was voor mij een reden om de samenwerking met D-Link aan te gaan. De goede eerste contacten en fijne opvolging hebben ervoor gezorgd dat we deze samenwerking spoedig hebben geconcretiseerd. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn blij te zien dat inmiddels de eerste projecten zijn uitgeleverd. Een aanwinst waar we enorm trots op zijn.”

   Twan Huisman, Country Sales Manager Benelux bij D-Link: “Gezien het feit dat de markt steeds meer op zoek is naar een totaaloplossing, is voor ons de samenwerking met Epatra als value added distributor een perfecte aanvulling. De totale propositie die Epatra aanbiedt in het smart office-kanaal kunnen wij vanuit D-Link enorm versterken met ons portfolio aan wifi-oplossingen, switches en USB-hubs. Wij kijken met volle vertrouwen naar de toekomst in de samenwerking met Epatra.”

    Over D-Link

   Als wereldleider in connectiviteit innoveert D-Link zakelijke netwerken en stellen ze bedrijven in staat om efficiënter te werken. Ook hebben ze een belangrijke rol als voorloper in de ontwikkeling van ‘Smart Home’-technologie. D-Link maakt het voor consumenten gemakkelijk en betaalbaar om hun huis te beveiligen en te automatiseren, zodat ze met behulp van hun smartphone of tablet waar ook ter wereld hun eigendommen in de gaten kunnen houden.

   dlink.com

   Wil je meer informatie?

   Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

   Neem contact met ons op

   Geselecteerd
   Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

   Nieuwsoverzicht

   Sony on Tour

   Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

   Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

   Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

   SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

   End of the Year Signage dealScroll naar benedenActie geldig van 05-01-2023 t/m...

   Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

   Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

   ISE 2023

   Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
   samenwerking.

   Social media

   ISE 2023

   Aanvraag snoeppot of vulling

   ISE 2023

   Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Benelux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tijdens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne samenwerking.

   Geef je gegevens door via onderstaand formulier en een van onze collega’s neemt contact met je op. 


    Geselecteerd
    ISE 2023
    Ander nieuws

    Sony on Tour

    Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

    Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

    Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

    SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

    End of the Year Signage dealScroll naar benedenActie geldig van 05-01-2023 t/m...

    Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

    Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

    ISE 2023

    Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
    samenwerking.

    Social media

    Epatra & LG Golfevents

    Epatra & LG Golfevents

    Het golfevent in België is inmiddels ruim een maand geleden, maar zo voelt het nog niet. Het was een heerlijke dag op een zeer charmante locatie, Brabantse Golf te Melsbroek. Ondanks de regen hebben we met een enthousiaste, gezellige club kunnen genieten van de initiaties, wedstrijden en aansluitend de aperitief en het BBQ buffet. Het regende positieve berichten na afloop en dat is precies waarvoor we het allemaal doen!

    Ook op het event in Nederland, inmiddels ook een maand geleden, kwamen louter positieve reacties. Tijdens het tweede event was het weer ons zeer gunstig gezind, wat voelde als een cadeau. Een strakblauwe lucht, een stralende zon, vrolijke en blije gezichten tijdens de clinic en de wedstrijden én een gezellige borrel & boerenbuffet op het terras.

    Tijdens beide events heerste er een ongedwongen sfeer, konden we eindelijk weer eens goed bijpraten met elkaar en genoten we van een sportieve middag.

    Wij kijken terug op twee fantastische events en kijken nu al uit naar volgend jaar, want dan doen we het gewoon weer over!

    Geniet met ons mee via een selectie van de foto’s. Alle foto’s zijn op aanvraag beschikbaar.

    Namens LG & Epatra Benelux bedanken wij alle aanwezigen en collega’s. Dankzij jullie waren het twee geweldige middagen. Tot volgend jaar!

    Geselecteerd
    Epatra & LG Golfevents

    Nieuwsoverzicht

    Sony on Tour

    Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

    Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

    Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

    SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

    End of the Year Signage dealScroll naar benedenActie geldig van 05-01-2023 t/m...

    Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

    Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

    ISE 2023

    Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
    samenwerking.

    Social media

    Aanvraag snoeppot refill

    Aanvraag snoeppot of vulling

    Aanvraag snoeppot refill

    Is jullie snoeppot (alweer) leeg? Dan hebben we goed nieuws. Iedere eerste maand van het kwartaal krijgen jullie de kans om sweets te bestellen voor op kantoor. Dat is niet alleen lekker, maar zorgt ook voor ver-broedering als je elkaar treft rond de snoeppot bij het halen van koffie of thee. Leuk toch!

    Vul onderstaand formulier in en we regelen het voor je.     Geselecteerd
     Aanvraag snoeppot refill
     Ander nieuws

     Sony on Tour

     Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

     Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

     Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

     SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

     End of the Year Signage dealScroll naar benedenActie geldig van 05-01-2023 t/m...

     Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

     Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

     ISE 2023

     Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
     samenwerking.

     Social media

     Business Development Manager | Fulltime (BE)

     Business Development Manager | Fulltime (BE)

     Ben jij doortastend, gedreven, professioneel en kun jij je draai gemakkelijk vinden in een dynamische omgeving? Dan is er een grote kans dat wij een plek voor je hebben in onze groeiende organisatie.

     Wij zijn Epatra Benelux

     Epatra Benelux is de Smart Office Distributeur die zich toelegt op het distribueren van het totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- /IT en industriële oplossingen.

     Wij onderscheiden ons door onze manier van werken ten opzichte van overige importeurs/ distributeurs die vaak alleen de afzonderlijke producten leveren en uw aanvraag reactief behandelen. Wij staan volledig ten dienste van onze klanten.

     Als jij succes hebt, hebben wij dat ook. Een uniek aanbod aan oplossingen en diensten met persoonlijke begeleiding, snelle en transparante communicatie, gecombineerd met scherpe prijzen, maken bij ons het verschil.

     Wat ga je voor ons doen?

     • In deze zelfstandige functie zal de nadruk liggen op het onderhouden van bestaande contacten en waar mogelijk binnenhalen van nieuwe resellers. Het gaat hierbij zowel om productgroepen als totaaloplossingen.
     • Je beheert zelf je agenda en zorgt ervoor dat deze goed gevuld blijft. Vanuit de binnendienst krijg je ondersteuning in de breedste zin van het woord.
     • Door jouw passie en gedrevenheid weet je opdrachten binnen te halen en ben je een prettige en professionele gesprekspartner die voor het optimale resultaat gaat voor de klant.
     • Jij bent een zelfstandige, succesvolle accountmanager met minimaal 3 jaar ervaring in de sales/buitendienst. Bij Epatra Benelux zien we graag ‘ondernemers in loondienst’ met een gezonde drive en oog voor de markt.

     Jij bent de perfecte kandidaat als je over de volgende eigenschappen beschikt:

     • Je hebt een afgeronde Bacheloropleiding bij voorkeur richting commerciële economie
     • Daarnaast heb je affiniteit met audiovisuele/IT producten
     • Je hebt talent voor het adviseren van klanten en het begeleiden van projecten
     • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken
     • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal
     • Je bent commercieel ingesteld, representatief, klantgericht, ondernemend, proactief, bevlogen en – niet onbelangrijk – je beschikt over een flinke dosis passie en humor

     Wat krijg jij van ons?

     • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
     • Veel ruimte voor het volgen van trainingen, opleidingen en coaching trajecten
     • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn
     • Goede voorzieningen op kantoor en de mogelijkheid/vrijheid om hybride te werken
     • Afwisselende baan in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën
     • Een marktconform salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorzieningen (auto, telefoon, laptop)

     Wil je solliciteren op deze baan?

     Stuur dan een overtuigende (maar bondige) motivatiebrief met CV naar i.florisson@epatra.eu. Is er een match, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Irene Florisson via 078-6811420 of stuur een e-mail.

     Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     Werken bij Epatra betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd. Wij zien het als een uitdaging om iedere dag weer adviezen en oplossingen aan te dragen voor de meest uiteenlopende wensen en problemen bij een brede klantenkring.

     Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en werken aan de hand van de volgende pijlers:

     • betrouwbaar en eerlijk advies
     • persoonlijke benadering
     • kwaliteitsproducten
     • uitstekende service
     • vakkundige montage

     Verkoop Binnendienst | Fulltime (NL)

     Verkoop Binnendienst | Fulltime (NL)

     Ben jij doortastend, gedreven, professioneel en kun jij je draai gemakkelijk vinden in een dynamische omgeving? Dan is er een grote kans dat wij een plek voor je hebben in onze groeiende organisatie.

     Wij zijn Epatra Benelux

     Epatra Benelux is de Smart Office Distributeur die zich toelegt op het distribueren van het totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- /IT en industriële oplossingen.

     Wij onderscheiden ons door onze manier van werken ten opzichte van overige importeurs/ distributeurs die vaak alleen de afzonderlijke producten leveren en uw aanvraag reactief behandelen. Wij staan volledig ten dienste van onze klanten.

     Als jij succes hebt, hebben wij dat ook. Een uniek aanbod aan oplossingen en diensten met persoonlijke begeleiding, snelle en transparante communicatie, gecombineerd met scherpe prijzen, maken bij ons het verschil.

     Wat ga je voor ons doen?

     • In deze dynamische functie zal de nadruk liggen op het onderhouden van bestaande contacten met zowel klanten als leveranciers, waardoor het verkoopproces voor alle partijen soepel verloopt.
     • Daarnaast verzorg je de administratie omtrent de offertes/orders en monitort de afwikkeling ervan.
     • Je ondersteunt de collega’s in de buitendienst in de breedste zin van het woord. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.
     • Jij vindt het leuk om met meerdere zaken tegelijk bezig te zijn; multitasking is jouw second nature.

     Jij bent de perfecte kandidaat als je over de volgende eigenschappen beschikt:

     • Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs, eventueel aangevuld met opleiding/trainingen in commerciële richting
     • Daarnaast heb je affiniteit met audiovisuele/IT producten
     • Je hebt talent voor het adviseren en ontzorgen van klanten; jij ziet de oplossing al voordat het probleem gedefinieerd is
     • Je werkt secuur en gestructureerd
     • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
     • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
     • Je bent flexibel en stressbestendig
     • En je bent een echte verbinder en kan verschillende processen tegelijk bewaren

     Wat krijg jij van ons?

     • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
     • Veel ruimte voor het volgen van trainingen, opleidingen en coaching trajecten
     • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn
     • Goede voorzieningen op kantoor en de mogelijkheid/vrijheid om hybride te werken
     • Een marktconform salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorzieningen

     Wil je solliciteren op deze baan?

     Stuur dan een overtuigende (maar bondige) motivatiebrief met CV naar i.florisson@epatra.eu. Is er een match, dan nodigen wij jou uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Irene Florisson via 078-6811420 of stuur een e-mail.

     Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     Werken bij Epatra betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd. Wij zien het als een uitdaging om iedere dag weer adviezen en oplossingen aan te dragen voor de meest uiteenlopende wensen en problemen bij een brede klantenkring.

     Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en werken aan de hand van de volgende pijlers:

     • betrouwbaar en eerlijk advies
     • persoonlijke benadering
     • kwaliteitsproducten
     • uitstekende service
     • vakkundige montage

     Neem contact met ons op

     Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

     De aanvraag is succesvol verzonden