+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Meld je aan voor ons Webinar | Smart Office

Webinar | Smart Office

Op 4 juni om 10.00 uur organiseert Epatra Benelux een 30-minuten durend webinar over Smart Office voor al haar resellers! Onze Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Als Smart Office consultant assisteert ze bij het optimaliseren van de werkplekken van uw klanten en het bevorderen van slimmer teamwork. Dit zal ze verduidelijken aan de hand van praktische voorbeelden. Naast technologische aspecten legt ze ook de nadruk op interieur (waar zitten we; hoe organiseren we videobellen) en gedragsdynamiek (meeting voorbereiding en doelbepaling).

Dagelijks ontvangen we vragen als ‘Wat is Smart Office?’, ‘Welke oplossingen horen hierbij?’, ‘Wat is de rol van Epatra Benelux hierin?’, ‘Wat is de rol van een Smart Office consultant?’ en ‘Wat kan ik verwachten?’. Tijdens de webinar geven we antwoord op onder andere deze vragen.

Inschrijven kan via het onderstaande contactformulier. Nadat je je hebt ingeschreven, word je per mail op de hoogte gehouden en ontvang je alle nodige informatie.

Graag tot 4 juni!  Geselecteerd

  Webinar | Smart Office
  Ander nieuws

  Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

  Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

  Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

  Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

  “De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

  Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

  Vaddio Bundle Package Deal

  Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

  Biamp Conferencing Bundle

  In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

  Social media

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden