+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Wat is het Epatra Fast Forward Event?

Sinds 3 jaar organiseren wij – met succes – het Epatra Reseller Event. En hoe jammer het ook is, door Covid-19 kunnen we dit jaar geen fysiek event organiseren. Maar om vervolgens helemaal niets te doen, past ook niet bij ons.

Hoe leuk zou het zijn als je toch iedereen kunt spreken die je op een fysiek event ook zou willen zien? Dat we met een paar honderd man samen kunnen zijn? Elkaar eindelijk weer eens de hand kunnen schudden of een high-five geven?

Bekijk plattegrond met alle deelnemers

Een event in deze tijden? Dat kan toch niet?

Wat als we zeggen dat we een plek hebben gevonden waar geen anderhalvemetermaatregelen gelden? Een online wereld waarin we alsnog een gaaf event kunnen organiseren.

We gaan via het GoMeet platform een virtuele beursvloer neerzetten. Als bezoeker heb je alleen een computer nodig met een microfoon. Je logt in bij GoMeet, tovert jezelf om in een persoonlijke avatar en loopt de beurs op. Daar vind je al onze partners met een eigen stand, de vertrouwde gezichten van Epatra en nog vele andere resellers. Met jouw avatar stap je heel eenvoudig op iedereen af en kun je al je vragen stellen of weer eens bijkletsen.

Dat is dus precies wat we op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 tussen 10.00 en 14.00 uur met elkaar gaan doen. De ISE 2021 mag dan verzet zijn, maar bij Epatra gaan we Fast Forward door! Het thema staat geheel in het teken van de Formule 1. Want we opereren tenslotte in een snelle markt.

Houd onze eventpagina in de gaten
Er volgt snel meer informatie over hoe het platform werkt,
hoe je een eigen avatar maakt en meer!

Save the date

3 & 4 Februari 2021 Online event

Zet alvast in je agenda

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden