+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

AV Bridge 2×1
Ideaal voor conferencing en lecture capture toepassingen, AV Bridge 2×1 combineert genetwerkte audio en video mixing functionaliteit in één enkel toestel. Vereenvoudig installaties door al jouw Vaddio-producten in een installatie op één scherm te bekijken met een eenvoudige druk op de knop.

PrimeSHOT 10 HDMI
De PrimeSHOT 10 HDMI-camera van Vaddio biedt high-definition prestaties tegen een uitstekende prijs. Ideaal voor vergaderzalen, collegezalen en gebedshuizen, levert PrimeSHOT 10 HDMI uitstekende prestaties bij weinig licht en beeldkwaliteit van topklasse in 1080p.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Vaddio Bundle Package Deal

Nieuwsoverzicht

Sony BRAVIA Displays vanaf nu strategisch partner van GoBright

Als Smart Office distributeur is Epatra Benelux er trots op aan te mogen kondigen dat GoBright vanaf nu een van de strategische partners van Sony is. De samenwerking combineert de professionele displays van Sony met GoBright’s Digital Signage, Mapping en Wayfinding software.

LG Summer Promotions

LG komt met een nieuwe aanbieding, LG Summer Promotions! Spaar mee en verwen jezelf met leuke cadeaus.

Webinar | Smart Office

Op 4 juni organiseert Epatra Benelux een webinar over Smart Office voor al haar resellers! Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden