+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Sony BRAVIA Displays vanaf nu strategisch partner van GoBright

Als Smart Office distributeur is Epatra Benelux er trots op aan te mogen kondigen dat GoBright vanaf nu een van de strategische partners van Sony is. De samenwerking combineert de professionele displays van Sony met GoBright’s Digital Signage, Mapping en Wayfinding software. De samenwerking met Sony markeert een mijlpaal in het streven naar efficiëntie en een betere gebruikerservaring op de werkplek. Door deze samenwerking kunnen bedrijven naadloos geavanceerde oplossingen integreren in hun werkomgevingen door Sony’s digital signage displays te combineren met GoBright’s innovatieve software. GoBright Digital Signage software helpt bij het beheren en weergeven van content op displays, waarmee de werkplekbenutting, communicatie en werknemersbetrokkenheid worden geoptimaliseerd. 

 “We zijn er erg trots op dat Sony nu een nieuwe gecertificeerde hardware partner is van GoBright”, zegt Chris Wiegeraad, Commercieel Directeur bij GoBright. “GoBright werkt samen met dit bekende en gerespecteerde merk, dat perfect past in ons huidige hardware partnernetwerk. We zijn erg blij dat een groot merk als Sony wil samenwerken met GoBright om een betere kantoorervaring te creëren. Deze integratie maakt het mogelijk om GoBright “View” digital signage software direct op Sony signage displays te gebruiken zonder dat je een externe speler nodig hebt. Het is een grote stap voorwaarts. We verbeteren niet alleen kantoorervaringen, maar helpen onze verkooppartners wereldwijd ook om de top hardware van Sony te integreren met GoBright softwarelicenties.” 

De samenwerking tussen Sony en GoBright belooft de dynamiek van de werkplek opnieuw te definiëren en innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van moderne werkplekken. 

 Vanuit Sony voegt Thorsten Prsybyl, Senior B2B Partnership Manager, Sony Professional Displays and Solutions toe: “De voortdurende groei van het partner netwerk van Sony weerspiegelt onze toewijding aan het bevorderen van samenwerking, het stimuleren van innovatie en het leveren van meerwaarde aan onze eindklanten. Door nauw samen te werken met GoBright zijn we goed gepositioneerd om onze aanwezigheid op de professionele markt te versterken en voortdurend geavanceerde producten en oplossingen te leveren.” 

 

GoBright
Een betere kantoorervaring is een belangrijk onderdeel van ieders balans tussen werk en privé. GoBright transformeert en innoveert kantoren in slimme omgevingen, wat resulteert in geweldige kantoorervaringen. Wij geloven in de kracht van een moderne werkomgeving die prioriteit geeft aan mensen, efficiëntie en flexibiliteit. Wij streven naar een toekomst waarin werk niet alleen een verplichting is, maar een bron van voldoening en vooruitgang.   

Sony
Sony Professional levert hoogwaardige technologische oplossingen voor professionele toepassingen, variërend van broadcast- en mediasystemen tot professionele camera’s en audioapparatuur. Hun innovatieve producten en diensten worden gebruikt in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs, filmproductie en televisie. Sony Professional streeft ernaar geavanceerde tools te leveren die de creativiteit en efficiëntie in diverse professionele omgevingen verbeteren. 

Epatra Benelux
Als Smart Office distributeur streeft Epatra Benelux ernaar om een innoverende en inspirerende partner te zijn voor eindklanten en haar resellers. Epatra Benelux biedt slimme kantooroplossingen aan die geautomatiseerd zijn en bijdragen aan de efficiëntie en inspiratie van de werkplek. Of u nu een reseller bent die op zoek is naar naadloze installatie of de expertise van Smart Office distributeur Epatra Benelux verkiest, Epatra Benelux beschikt over alles wat u nodig heeft. Met Epatra Benelux als de eerste en enige Smart Office-distributeur die zowel Sony als GoBright aanbiedt in één handige bundel, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw werkruimte te verbeteren.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Sony BRAVIA Displays vanaf nu strategisch partner van GoBright

Nieuwsoverzicht

LG Summer Promotions

LG komt met een nieuwe aanbieding, LG Summer Promotions! Spaar mee en verwen jezelf met leuke cadeaus.

Webinar | Smart Office

Op 4 juni organiseert Epatra Benelux een webinar over Smart Office voor al haar resellers! Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden