+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Meld je aan voor het Smart Office VIP-Day Event

Schrijf je in voor ons exclusieve evenement waarvoor jij als reseller speciaal bent geselecteerd.

Smart Office VIP-Day Event

We nodigen je graag uit voor ons exclusieve VIP-Day event op donderdag 20 juni. Tijdens dit evenement staan onze partners Sony en Signagelive, en hun Smart Office oplossingen, centraal.

Als gewaardeerde reseller ben je speciaal uitgenodigd voor dit exclusieve VIP-Day event, waar inspiratie, avontuur en ontspanning voorop staan. We beginnen met een smakelijke en informatieve lunch, waarna we ons voorbereiden op een spannende en uitdagende activiteit op het strand van Ouddorp. De dag wordt afgesloten met een ontspannen borrel met uitzicht op zee!

Vandaag heb je de uitnodiging ontvangen waarmee je je plek op de gastenlijst kunt bevestigen. Het is noodzakelijk om je deelname te bevestigen door je aan te melden via onderstaand contactformulier. 

Hoewel de uitnodigingen persoonlijk zijn, is het mogelijk om je samen met een collega aan te melden. Houd er rekening mee dat er per organisatie maximaal 2 medewerkers kunnen deelnemen. Kom je met zijn tweeën, dan is het noodzakelijk dat jullie beide het formulier invullen.

We hopen je op 20 juni 2024 in Ouddorp te zien!

 

Datum 20 juni 2024
Tijd 11:30 – 16:30
Locatie Natural High Beachclub
Brouwersdam 22, Ouddorp
    Neem contact met ons op

    Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    De aanvraag is succesvol verzonden