+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Nieuw bij GoBright: View

GoBright View is een zeer complete, cloud based Digital Signage oplossing, die erg gebruiksvriendelijk is, intuïtief werkt en volgens de nieuwste inzichten is vormgegeven. Naast de standaard algemene toepassingen (bijv. mededelingen, reclames en actueel weer en verkeer) is een grote variëteit in het tonen van een specifieke informatiebehoefte (bijv. roosters, cijfers, dashboards en KPI’s) mogelijk.

Waarom GoBright View?

Er is de keuze uit enorm veel Digital Signage oplossingen. GoBright View heeft echter een uniek onderscheidend punt, dat geen enkel ander pakket heeft: het maakt onderdeel uit van het GoBright platform. Een platform met vergader-, werkplek- en bezoekersoplossingen, die het Smart Office principe versterken, werkomstandigheden optimaliseren en samenwerking efficiënter maken. Een goede en moderne informatievoorziening maakt een wezenlijk onderdeel hiervan uit.

Voorbeelden van de kracht van het GoBright platform i.c.m. View

 • Beschikbaarheid
  Actuele informatie van ruimte- en werkplekbeschikbaarheid op iedere verdieping. Als alles bezet is, kunnen werknemers zelfs verwezen worden naar een andere verdieping.
 • Bureaubezetting
  Actuele informatie over bezettingsgraden van werkplekken, zodat bijvoorbeeld direct inzichtelijk is op welke dagen het druk of rustig is.
 • Verwelkoming bezoekers
  Als een bezoeker zichzelf registreert en incheckt, worden vergaderdetails en locatie op het dichtstbijzijnde scherm getoond.
 • Historische data
  Deel data (bezettingsgraden, no show ratio’s, aantal bezoekers in het gebouw, etc.) vanuit het GoBright portal met alle medewerkers.

Vraag voor 5 E-points!

Hoe heten de 3 andere Smart Office-oplossingen van GoBright?

Verstuur jouw antwoord

Save the date

3 & 4 Februari 2021 Online event

Zet alvast in je agenda

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden