+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Aanvraag snoeppot of vulling

ISE 2023

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Benelux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tijdens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne samenwerking.

Geef je gegevens door via onderstaand formulier en een van onze collega’s neemt contact met je op. 


  Geselecteerd
  ISE 2023
  Ander nieuws

  Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

  Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

  Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

  Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

  “De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

  Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

  Vaddio Bundle Package Deal

  Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

  Biamp Conferencing Bundle

  In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

  Social media

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden