+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Golf Event 2024

We nodigen je graag uit voor het prestigieuze Golf Event van Epatra Benelux op donderdag 12 september 2024. Dit jaar brengen we onze Belgische, Franse en Nederlandse resellers samen voor één groots evenement. Tijdens deze dag staan onze partners GoBright, LG en Vogel’s centraal.

Als gewaardeerde reseller willen we je persoonlijk uitnodigen voor dit exclusieve Golf Event. We beloven een fantastische golfmiddag, beginnend met een hartelijk ontvangst, gevolgd door een gezellige borrel en een afsluitend BBQ-diner. Zoals elk jaar bieden we zowel golfwedstrijden als clinics aan. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, er is een programma dat bij je past.

Vandaag heb je de uitnodiging ontvangen waarmee je je plek op de gastenlijst kunt bevestigen. Het is noodzakelijk om je deelname te bevestigen door je aan te melden via onderstaand contactformulier.
Hoewel de uitnodigingen persoonlijk zijn, is het mogelijk om je samen met een collega aan te melden. Houd er rekening mee dat er per organisatie maximaal 2 medewerkers kunnen deelnemen. Kom je met zijn tweeën, dan is het noodzakelijk dat jullie beide het formulier invullen.

We hopen je op 12 september te zien tijdens ons Golf Event!

 

Datum 12 september 2024
Tijd 13:00 – 19:30
Locatie Prise d’Eau Golf
Gilzerbaan 400
5032VC Tilburg    Doe je mee met de clinic/initiatie of 9-holes wedstrijd?    Neem contact met ons op

    Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    De aanvraag is succesvol verzonden