Het Epatra AV, IT & Office Reseller Event

The future is now

(Be part of it)

Nederlands | Français

Waar kun je meer dan 15 A-merken leveranciers in alle rust spreken en hun innovaties bekijken? Op het jaarlijkse Epatra AV, IT & Office Reseller Event! Ook dit jaar weer op een fantastische locatie.

Het Epatra Reseller Event is uniek in zijn soort. Waar vind je buiten de ISE zoveel partijen op één locatie bij elkaar? En waar je ze ook nog eens in alle rust kunt spreken? Alle reden dus om een bezoek in te plannen.

Het thema van het Epatra Reseller Event is dit jaar “The future is now (be part of it)”. De ontwikkelingen gaan razendsnel, ook in de audiovisuele branche. Als je hiervan niet op de hoogte blijft, is de kans groot dat je achterop raakt. Het Event is een ideale gelegenheid om weer helemaal up-to-date te worden.

Het Epatra Reseller Event wordt dit jaar voor het eerst ook in België gehouden, zodat ook onze Belgische resellers optimaal geïnformeerd kunnen worden.

Locatie, data en tijden

Het Epatra AV, IT & Office Reseller Event vindt plaatst op de DOCKS1, een stoer en multifunctioneel schip voor zakelijke events. Stap aan boord en ervaar direct de allure van op het water zitten.

Het schip meert dinsdag 8 oktober aan in Huizen met fantastisch uitzicht op het Gooimeer. Donderdag 10 oktober ligt het schip in Antwerpen, de prachtige stad aan de Schelde. De openingstijden op beide eventdagen zijn van 13.30 – 21.00 uur. Van 17.00 – 19.00 uur wordt een heerlijk Foodcourt diner geserveerd.

Heb je overdag geen tijd om te komen?
Dan kom je toch gewoon ‘s avonds een paar uurtjes!

N.B. Het schip zal niet varen tijdens het event

Aanmeldformulier

Persoonlijke informatie

Adres

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de boarding pass
Voorkeuren

Datum

Deelname Foodcourt diner (17.00 - 19.00 uur)


Aanvullende vragen/opmerkingen

Wekelijkse updates

FAQ

Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact op met ons via: marketing@epatra.eu of +31(0)78 – 68 11 420

Wanneer wordt het Event gehouden?

Het Event vindt plaats op dinsdag 8 en donderdag 10 oktober 2019. Op woensdag 9 oktober vaart het schip inclusief alle stands van Nederland naar België.

Waar ligt het schip tijdens het Event?

Op dinsdag 8 oktober ligt het schip aangemeerd in Huizen en op donderdag 10 oktober in Antwerpen. De exacte aanlegplaatsen volgen snel.

Wat zijn de openingstijden van het Event

Het Event is geopend van 13.30 – 21.00 uur, zowel op de 8e als op de 10e oktober. Van 17.00 – 19.00 uur wordt er een Foodcourt diner geserveerd.

Wordt er tijdens het Event gevaren?

Nee, het Epatra Reseller Event is een inloopevent, er wordt dus niet gevaren.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Houd deze pagina, onze nieuwsbrieven en social media in de gaten voor het laatste nieuws over het Epatra AV, IT & Office Reseller Event 2019.

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden