+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Ochno AB & Epatra Benelux tekenen een distributieovereenkomst

Ochno en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om dé slimme aansluiting van Ochno AB op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Ochno komt met één slimme aansluiting, voor alles! Apparaten opladen, videoconferenties, communicatie, beeld- en filmverwerking en zelfs verlichting kan aangesloten worden op de slimme aansluiting van Ochno. Hiermee creëert Ochno de gebruiksvriendelijke vergaderruimte en videoconferentie die altijd werkt.

De slimme aansluiting is geschikt zowel nieuwe als bestaande vergaderruimtes. Dankzij de USB-C-technologie heb je slechts één kabel nodig om verbinding te maken en alles werkt automatisch. Dit betekent het einde van de wachttijd, kabelwarboel en frustratie. Met de slimme aansluiting van Ochno wordt de weg vrijgemaakt voor werk, plezier en succes.

“Ochno was de ontbrekende schakel in onze line-up. Met deze oplossing kunnen wij de verbinding maken met bijna al onze bestaande oplossingen en één complete en eenvoudige bundel aanbieden bij al onze partners. Zweeds design en degelijkheid hardware gecombineerd met intelligente software vormen de basis voor dit unieke Smart Office merk waarbij de visie van Epatra Benelux en Ochno 100% matchen. Dit is pas het begin van een prachtige samenwerking en grote verandering in de traditionele AV markt waar AVaas nog onvoldoende geïntegreerd is” meldt Hans de Blois, directeur Epatra Benelux.

Olof Ermis, CEO en oprichter Ochno AB vult aan: “Wij zien Epatra als de perfecte match voor Ochno, omdat we beide de ambitie hebben om slimme samenwerkingsoplossingen te bieden. De Benelux-markt is een belangrijke markt waar we vooruitstrevende bedrijven op het gebied van Smart Office zien.”

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Nieuwsoverzicht

Webinar | Smart Office

Op 4 juni organiseert Epatra Benelux een webinar over Smart Office voor al haar resellers! Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden