+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Ochno AB & Epatra Benelux tekenen een distributieovereenkomst

Ochno en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om dé slimme aansluiting van Ochno AB op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Ochno komt met één slimme aansluiting, voor alles! Apparaten opladen, videoconferenties, communicatie, beeld- en filmverwerking en zelfs verlichting kan aangesloten worden op de slimme aansluiting van Ochno. Hiermee creëert Ochno de gebruiksvriendelijke vergaderruimte en videoconferentie die altijd werkt.

De slimme aansluiting is geschikt zowel nieuwe als bestaande vergaderruimtes. Dankzij de USB-C-technologie heb je slechts één kabel nodig om verbinding te maken en alles werkt automatisch. Dit betekent het einde van de wachttijd, kabelwarboel en frustratie. Met de slimme aansluiting van Ochno wordt de weg vrijgemaakt voor werk, plezier en succes.

“Ochno was de ontbrekende schakel in onze line-up. Met deze oplossing kunnen wij de verbinding maken met bijna al onze bestaande oplossingen en één complete en eenvoudige bundel aanbieden bij al onze partners. Zweeds design en degelijkheid hardware gecombineerd met intelligente software vormen de basis voor dit unieke Smart Office merk waarbij de visie van Epatra Benelux en Ochno 100% matchen. Dit is pas het begin van een prachtige samenwerking en grote verandering in de traditionele AV markt waar AVaas nog onvoldoende geïntegreerd is” meldt Hans de Blois, directeur Epatra Benelux.

Olof Ermis, CEO en oprichter Ochno AB vult aan: “Wij zien Epatra als de perfecte match voor Ochno, omdat we beide de ambitie hebben om slimme samenwerkingsoplossingen te bieden. De Benelux-markt is een belangrijke markt waar we vooruitstrevende bedrijven op het gebied van Smart Office zien.”

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Nieuwsoverzicht

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Op 1 september vond het eerste Smart Office event plaats. Na maanden van hard werken was het eindelijk zo ver en konden we velen van jullie verwelkomen in Breepark. We kijken met veel plezier en heel veel trots terug op dit inspirerende event.

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

KanDao en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om het conference portfolio van KanDao op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Epatra Benelux officieel distributeur van Infocus

Grand Field Technology Limited en Epatra hebben vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd om het volledige portfolio van InFocus & ScreenPlay-projectoren, interactieve en samenwerkingsoplossingen op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan kanaalpartners in de Benelux.

Event Sony on Tour was een groot succes

Afgelopen maandag hebben we genoten van een eerste event in 2023; Sony on Tour. Sony trekt vanaf 27 maart door Europa met een truck van maar liefst 65m² met daarin de nieuwste producten en oplossingen.

Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden