+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Als een van de vooraanstaande wereldwijde aanbieders van AV- en IT-connectiviteitsoplossingen, is Lindy vertegenwoordigd door 15 verkoop- en servicevestigingen in bijna 90 landen. Het bedrijf, opgericht in 1932, heeft gedurende meer dan negentig jaar een reputatie opgebouwd als een professionele partner en de eerste keuze op het gebied van connectiviteitstechnologie. Het bedrijf wordt gekenmerkt door ultramoderne producten, waarbij productontwikkeling en marketing de kern en drijvende kracht vormen. Met tientallen jaren ervaring en een uitgebreid product portfolio voor het verbinden, distribueren en converteren van zowel analoge als digitale signalen, en het vergroten van de transmissieafstanden, blijven zij voortdurend de grenzen verleggen van wat technologisch mogelijk is. Zo zorgen zij ervoor dat klanten te allen tijde toegang hebben tot de nieuwste technologische ontwikkelingen en altijd aan de voorhoede van de tijd staan. Verbindingsperfectie is hun streven.

Hans de Blois, CEO van Epatra Benelux, zegt het volgende over deze samenwerking: “Lindy begreep vanaf ons 1e moment van kennismaking exact wat wij nodig hebben om onze partners & klanten optimaal te bedienen. Data, automatisering en standaardisering staan bij Lindy hoog in het vaandel. Alle prijzen, voorraden en content zijn actueel en van zeer hoog niveau. Deze basisbehoefte zorgt ervoor dat wij zeer snel dit merk hebben kunnen toevoegen aan ons Smart Office diensten en producten portfolio. Ook begrijpt Lindy als geen ander dat een Smart Office distributeur veel meerwaarde kan toevoegen als het gaat om diensten als AVaas, installatie, consultancy en SLA’s. Wij zijn trots om dit mooie merk te omarmen in ons Smart Office ecosysteem en direct kunnen toepassen binnen onze oplossingen”.

Elia Lupi, Global Sales bij Lindy vult aan: “We are excited to join forces with Epatra Benelux in the Netherlands and Belgium to deliver comprehensive audiovisual and ICT solutions to our common customers. Our partnership is built on a shared commitment to flexibility, innovation, and collaboration. Together, we are able to stay ahead of market trends and provide customers with the best possible solutions to meet their evolving needs.”

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking nu en in de toekomst!

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Aan het einde van het jaar komt Sony in samenwerking met Epatra Benelux met een aantrekkelijke Smart Office aanbieding.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden