+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

KanDao & Epatra Benelux tekenen een distributieovereenkomst

KanDao en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om het conference portfolio van KanDao op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

KanDao is een internationale hightech onderneming opgericht op 6 januari 2016. Sinds de oprichting heeft KanDao een belangrijke missie; het creëren van onderscheidende beeldproducten en het verrijken van de menselijke levenservaring. Ze zijn gedreven door de wederzijdse ontwikkeling van hardware en software en zijn een echte pionier op het gebied van VR-technology, Ultra-HD-videocamera’s en videoconferentiecamera’s.

De focus ligt op de KanDao Meeting. Dit is een zeer krachtige 360° videoconferentie camera met Hi-Fi speakers, intelligent AI algoritme en omnidirectionele microfoons. 

“Kandao is de 360° specialist in de enorm veranderende en groeiende videoconferencing markt. Waar andere bekende IT merken slechts beperkt modellen introduceren en uitbrengen heeft Kadao nu al een volwassen en complete line-up 360° graden panoramic camera’s. Deze line-up sluit naadloos aan in het uitgebreide Smart Office programma van Epatra Benelux. De aankomende maanden mogen onze klanten rekenen op verder uitbreiding van ons assortiment op gebied van software, hardware en diensten als AVaas”, aldus Hans de Blois, directeur bij Epatra Benelux.

“De distributieovereenkomst met Epatra past goed bij onze strategie om onze activiteiten en dekking in de Benelux uit te breiden, omdat we dezelfde visie hebben over het Smart Office concept. Ik ga ervan uit dat Kandao 360-videoconferentie oplossing met AI-tracking meer mensen kunnen helpen de hybride werkefficiëntie en communicatiekwaliteit te verbeteren.” Dan Chen, CEO van Kandao.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

Nieuwsoverzicht

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Ochno komt met één slimme aansluiting, voor alles! Apparaten opladen, videoconferenties, communicatie, beeld- en filmverwerking en zelfs verlichting kan aangesloten worden op de slimme aansluiting van Ochno.

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Op 1 september vond het eerste Smart Office event plaats. Na maanden van hard werken was het eindelijk zo ver en konden we velen van jullie verwelkomen in Breepark. We kijken met veel plezier en heel veel trots terug op dit inspirerende event.

Epatra Benelux officieel distributeur van Infocus

Grand Field Technology Limited en Epatra hebben vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd om het volledige portfolio van InFocus & ScreenPlay-projectoren, interactieve en samenwerkingsoplossingen op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan kanaalpartners in de Benelux.

Event Sony on Tour was een groot succes

Afgelopen maandag hebben we genoten van een eerste event in 2023; Sony on Tour. Sony trekt vanaf 27 maart door Europa met een truck van maar liefst 65m² met daarin de nieuwste producten en oplossingen.

Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden