+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

KanDao & Epatra Benelux tekenen een distributieovereenkomst

KanDao en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om het conference portfolio van KanDao op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

KanDao is een internationale hightech onderneming opgericht op 6 januari 2016. Sinds de oprichting heeft KanDao een belangrijke missie; het creëren van onderscheidende beeldproducten en het verrijken van de menselijke levenservaring. Ze zijn gedreven door de wederzijdse ontwikkeling van hardware en software en zijn een echte pionier op het gebied van VR-technology, Ultra-HD-videocamera’s en videoconferentiecamera’s.

De focus ligt op de KanDao Meeting. Dit is een zeer krachtige 360° videoconferentie camera met Hi-Fi speakers, intelligent AI algoritme en omnidirectionele microfoons. 

“Kandao is de 360° specialist in de enorm veranderende en groeiende videoconferencing markt. Waar andere bekende IT merken slechts beperkt modellen introduceren en uitbrengen heeft Kadao nu al een volwassen en complete line-up 360° graden panoramic camera’s. Deze line-up sluit naadloos aan in het uitgebreide Smart Office programma van Epatra Benelux. De aankomende maanden mogen onze klanten rekenen op verder uitbreiding van ons assortiment op gebied van software, hardware en diensten als AVaas”, aldus Hans de Blois, directeur bij Epatra Benelux.

“De distributieovereenkomst met Epatra past goed bij onze strategie om onze activiteiten en dekking in de Benelux uit te breiden, omdat we dezelfde visie hebben over het Smart Office concept. Ik ga ervan uit dat Kandao 360-videoconferentie oplossing met AI-tracking meer mensen kunnen helpen de hybride werkefficiëntie en communicatiekwaliteit te verbeteren.” Dan Chen, CEO van Kandao.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

Nieuwsoverzicht

Webinar | Smart Office

Op 4 juni organiseert Epatra Benelux een webinar over Smart Office voor al haar resellers! Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden