+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Op 1 september vond het eerste Smart Office event plaats. Na maanden van hard werken was het eindelijk zo ver en konden we velen van jullie verwelkomen in Breepark. We kijken met veel plezier en heel veel trots terug op dit inspirerende event.

Ruim 25 internationale Smart Office leveranciers en fabrikanten bundelden hun krachten en presenteerden unieke en indrukwekkende Smart Office oplossingen. Daarnaast deelden onze 5 internationale gastsprekers hun visie op Smart  Office. Hun boodschap verduidelijkte de koers die wij voeren. “Wij creëren een smart office ecosysteem, waarvoor we oplossingen bedenken en producten selecteren. Hierbij is het delen van kennis en samenwerken in het kanaal een absolute must”, aldus Hans de Blois, directeur Epatra Benelux. Tijdens het Smart Office event werd er samengewerkt en kennis gedeeld en dat is precies waar het event voor ons om draaide.

Wij bedanken alle deelnemers, alle aanwezigen en alle collega’s. Dankzij jullie was het een fantastisch event!

Geselecteerd

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Nieuwsoverzicht

Epatra Benelux officieel distributeur van Ochno

Ochno komt met één slimme aansluiting, voor alles! Apparaten opladen, videoconferenties, communicatie, beeld- en filmverwerking en zelfs verlichting kan aangesloten worden op de slimme aansluiting van Ochno.

Epatra Benelux officieel distributeur van KanDao

KanDao en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om het conference portfolio van KanDao op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Epatra Benelux officieel distributeur van Infocus

Grand Field Technology Limited en Epatra hebben vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd om het volledige portfolio van InFocus & ScreenPlay-projectoren, interactieve en samenwerkingsoplossingen op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan kanaalpartners in de Benelux.

Event Sony on Tour was een groot succes

Afgelopen maandag hebben we genoten van een eerste event in 2023; Sony on Tour. Sony trekt vanaf 27 maart door Europa met een truck van maar liefst 65m² met daarin de nieuwste producten en oplossingen.

Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden