+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Op 1 september vond het eerste Smart Office event plaats. Na maanden van hard werken was het eindelijk zo ver en konden we velen van jullie verwelkomen in Breepark. We kijken met veel plezier en heel veel trots terug op dit inspirerende event.

Ruim 25 internationale Smart Office leveranciers en fabrikanten bundelden hun krachten en presenteerden unieke en indrukwekkende Smart Office oplossingen. Daarnaast deelden onze 5 internationale gastsprekers hun visie op Smart  Office. Hun boodschap verduidelijkte de koers die wij voeren. “Wij creëren een smart office ecosysteem, waarvoor we oplossingen bedenken en producten selecteren. Hierbij is het delen van kennis en samenwerken in het kanaal een absolute must”, aldus Hans de Blois, directeur Epatra Benelux. Tijdens het Smart Office event werd er samengewerkt en kennis gedeeld en dat is precies waar het event voor ons om draaide.

Wij bedanken alle deelnemers, alle aanwezigen en alle collega’s. Dankzij jullie was het een fantastisch event!

Geselecteerd

Een terugblik op het Smart Office Event 2023

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden