+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Case study: De Kantoorspecialist

“Epatra is de perfecte aanvulling op onze technische kennis”

De Kantoorspecialist is een totaalleverancier voor kantoorbenodigdheden en is gevestigd in Veenendaal. “Specialist in werkgeluk” is de slogan; alles draait om het werkplezier voor het eigen personeel, dat uitstraalt naar de klanten. De Kantoorspecialist heeft een afdeling multifunctionals, kantoorartikelen, projectinrichting én een afdeling audiovisueel.

Sinds 1,5 jaar is Jan Verweij accountmanager van deze afdeling en sindsdien werkt hij samen met Epatra. “De Kantoorspecialist is een jong bedrijf met veel gedreven medewerkers. We zijn optimistisch. En dat kun je ook over Epatra zeggen. Er is daardoor denk ik een goede klik en verbinding met Epatra.”

Het contact tussen De Kantoorspecialist en Epatra dateert al van ruim 7 jaar geleden. “De voormalig sales manager van ons kende de directeur van Epatra en zij hebben ondersteund bij het opstarten van onze AV-afdeling. Inmiddels zijn wij behoorlijk gegroeid en hebben we zelf de nodige kennis in huis.” Maar Epatra blijft een onmisbare aanvulling. “Als wij een bepaald probleem hebben of ergens een vraag over hebben, dan zoeken zij voor ons. Zij zijn meer op de hoogte van alle producten dan wat wij dat kunnen zij. Dus zij hebben meer kennis en ervaring dan wij, en daar maken we graag gebruik van.”

Ook over de financiële zaken is men positief. “Ja, zeker. De offertes worden vlot toegestuurd, we krijgen ze vaak nog dezelfde dag. De inhoud van de offertes is altijd eerlijk en transparant. En het is ook erg prettig dat ze overzichtelijk zijn.”

Jan beschrijft Epatra als laagdrempelig en makkelijk bereikbaar. “De communicatie is goed. We hebben korte lijntjes en krijgen van de binnendienst altijd snel reactie op onze vragen.” En dat wordt als zeer positief ervaren. “Het schept dan toch een bepaald vertrouwen, dat je op ze aankunt als dat nodig is.”

Of ze Epatra zouden aanbevelen als partner? “Ja, dat absoluut. Het is een no-nonsense bedrijf, dat zeer accuraat te werk gaat. Dat waarderen wij erg en het past bij ons als bedrijf. We zijn zeer tevreden en hopen op een gelijke voortgang van deze fijne samenwerking.”

Op zoek naar een AV-partner met uitgebreide projectbegeleiding?

Dan kan je ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

De Kantoorspecialist

Andere case studies

Noorderpoort College

Noorderpoort is één van de grootste ROC’s (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Er studeren zo’n 14.000 mbo-studenten en 1200 cursisten op zestien verschillende locaties in de provincies Groningen en Drenthe. Noorderpoort heeft 1600 medewerkers in dienst, waaronder Ubel (adviseur en inhoudsdeskundige op het gebied van informatiemanagement) en Arnoud (ICT-applicatiebeheerder). Zij werken samen aan diverse projecten op facilitair vlak en vertellen over hun ervaringen met het room- en deskmanagementsysteem van GoBright en hun samenwerking met Epatra.

Noordhuis

“Voor specialistische audiovisuele oplossingen schakelen we Epatra graag in”

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden