+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Aan het einde van het jaar komt Epatra Benelux in samenwerking met Sony met een aantrekkelijke Smart Office aanbieding. Koop je in december, januari en februari een BRAVIA L-serie display, dan krijg je daar gratis een proefperiode van 3 maanden TEOS Lite bij. Daarbij ontvang je ook BRAVIA Supervisor volledig gratis!

TEOS Lite is een moeiteloze oplossing voor wayfinding en roombooking waarvoor geen voorafgaande expertise vereist is voor implementatie, installatie en gebruik. Het maakt snelle en ongecompliceerde implementaties mogelijk door eenvoudigweg een QR-code te scannen met de TEOS-applicatie op een BRAVIA-device, wat resulteert in automatische configuratie. Deze oplossing is volledig cloud-compatibel, waardoor toegang op elk moment en vanaf elke locatie mogelijk is. TEOS Lite legt de nadruk op mobiele functionaliteit en biedt tegelijkertijd een naadloze desktopervaring. Met meer dan 100 aanpasbare sjablonen, variërend van het weer, eten tot mode en zakelijke thema’s, kunnen gebruikers de interface naar hun wensen aanpassen.

In combinatie met BRAVIA Supervisor stelt TEOS Lite je in staat om een revolutie teweeg te brengen in de configuratie, implementatie en het beheer van beeldschermen, waardoor jouw werkruimte naar een hoger niveau wordt getild.

Wil je meer weten over deze aanbieding? Neem contact met ons op via info@epatra.eu, bel naar +31 (0) 078 68 11 420 of neem contact op met jouw smart office consultant.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden