+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Aan het einde van het jaar komt Epatra Benelux in samenwerking met Sony met een aantrekkelijke Smart Office aanbieding. Koop je in december, januari en februari een BRAVIA L-serie display, dan krijg je daar gratis een proefperiode van 3 maanden TEOS Lite bij. Daarbij ontvang je ook BRAVIA Supervisor volledig gratis!

TEOS Lite is een moeiteloze oplossing voor wayfinding en roombooking waarvoor geen voorafgaande expertise vereist is voor implementatie, installatie en gebruik. Het maakt snelle en ongecompliceerde implementaties mogelijk door eenvoudigweg een QR-code te scannen met de TEOS-applicatie op een BRAVIA-device, wat resulteert in automatische configuratie. Deze oplossing is volledig cloud-compatibel, waardoor toegang op elk moment en vanaf elke locatie mogelijk is. TEOS Lite legt de nadruk op mobiele functionaliteit en biedt tegelijkertijd een naadloze desktopervaring. Met meer dan 100 aanpasbare sjablonen, variërend van het weer, eten tot mode en zakelijke thema’s, kunnen gebruikers de interface naar hun wensen aanpassen.

In combinatie met BRAVIA Supervisor stelt TEOS Lite je in staat om een revolutie teweeg te brengen in de configuratie, implementatie en het beheer van beeldschermen, waardoor jouw werkruimte naar een hoger niveau wordt getild.

Wil je meer weten over deze aanbieding? Neem contact met ons op via info@epatra.eu, bel naar +31 (0) 078 68 11 420 of neem contact op met jouw smart office consultant.

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

BRAVIA Supervisor & TEOS Lite Promo

Nieuwsoverzicht

Sony BRAVIA Displays vanaf nu strategisch partner van GoBright

Als Smart Office distributeur is Epatra Benelux er trots op aan te mogen kondigen dat GoBright vanaf nu een van de strategische partners van Sony is. De samenwerking combineert de professionele displays van Sony met GoBright’s Digital Signage, Mapping en Wayfinding software.

LG Summer Promotions

LG komt met een nieuwe aanbieding, LG Summer Promotions! Spaar mee en verwen jezelf met leuke cadeaus.

Webinar | Smart Office

Op 4 juni organiseert Epatra Benelux een webinar over Smart Office voor al haar resellers! Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden