+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt het enige platform waar systeemontwerp, verkoop en engineering samenkomen in één real-time online omgeving. Het is hun missie om klanten te helpen 10% bouwtijd te besparen op elk project.

Artura is een nieuw, innovatief, voortdurend evoluerend product dat een probleem oplost dat alle systeemintegrators, projectmanagers en systeemontwerpers heel goed kennen. Voor het engineeren, ontwerpen en voorstellen van technische systemen (AV, IT, Beveiliging, Lightning) werken verschillende mensen met verschillende tools die vaak niet zijn ontworpen om te doen wat je wilt doen, wat resulteert in tijdrovende en steeds herhalende taken, geen centraal overzicht en een inefficiënte documentatiestroom. Als gevolg hiervan is er niet één enkele bron van waarheid waar wijzigingen in ontwerp en reikwijdte verenigd zijn. Tegelijkertijd zit het project vol operationele inefficiënties. Artura lost dat op. Het is een collaboratief ontwerp-, engineering- en voorstelgenererend hulpmiddel voor AV-, IT- en beveiligingssysteemintegratiebedrijven in commerciële, residentiële en maritieme ruimtes.

“Artura past naadloos in de visie van Epatra Benelux als het gaat om de transitie van AV broadline specialist naar de 1e en enige Smart Office distributeur van Europa. Artura zal binnen Epatra zelf gebruikt worden om alle IT en Office partners te voorzien de juiste kennis en kwaliteit bij het leveren in onderhouden van alle voorkomende installaties. Daarnaast helpt deze unieke softwareoplossing onze AV-partners om producten, content en kennis te vertalen naar een maatwerkoplossing voor hun klanten. Artura brengt het beste van meerdere werelden samen in één platform en ecosysteem. Kortom; Artura is onmisbaar voor de AV, OT en office specialist die meer wil dan alleen een product leveren, aldus Hans de Blois, CEO Epatra Benelux.

Joris van der Pouw Kraan, founder van Artura, zegt het volgende over de samenwerking: ‘De samenwerking met Epatra Benelux is voor ons van strategisch grote waarde. De ambitie van Epatra Benelux als Smart Office distributeur waarbij meer toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor hun klanten, is precies wat Artura wil faciliteren. De klanten van Epatra Benelux hebben nu een platform waarin men op 1 plek van systeem ontwerp naar offerte, naar gedetailleerde engineering en installatie kan werken. Dit waren voorheen geïsoleerde afdelingen. Door Artura te integreren voorkom je dubbel werk op afdelingen én gaat de kwaliteit hoe dan ook omhoog.’

We kijken ernaar uit om Artura te introduceren bij al onze klanten en van ieder project een nog groter succes te maken!

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Nieuwsoverzicht

Webinar | Smart Office

Op 4 juni organiseert Epatra Benelux een webinar over Smart Office voor al haar resellers! Smart Office consultant Rachida Benali – Abdallaoui deelt onze visie op Smart Office en praat jullie bij over de laatste ontwikkelingen.

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden