+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
9292 Vertrekwijzer draagt bij aan duurzaamheidsprestatie gebouwen

Hoe laat vertrekt de trein? Wat voor weer wordt er verwacht? Wat is het laatste nieuws? In duizenden kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, winkelcentra en andere panden hangen schermen die dit soort informatie tonen. ‘Wachtverzachters’, noemt Hans de Blois dit.

Hij is directeur van Epatra, een van de grootste distributeurs van audiovisuele middelen in ons land. Voor hem is de Vertrekwijzer van 9292 vanzelfsprekend onderdeel van de bijbehorende content pakketten.

Lees hier het volledige artikel

Wil je meer informatie?

Je kunt ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Geselecteerd
9292 Vertrekwijzer draagt bij aan duurzaamheidsprestatie gebouwen

Nieuwsoverzicht

Artura & Epatra Benelux tekenen distributieovereenkomst

Epatra Benelux mag zich officieel distributeur noemen van Artura. Artura biedt...

Epatra Benelux officieel distributeur van Lindy

Lindy en Epatra Benelux hebben een distributieovereenkomst getekend om de producten van Lindy op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan Smart Office partners in de Benelux.

“De marge op hardware zit onder de minimumgrens”

Hans de Blois heeft in december 2023 een interview gegeven aan TBM, het grootste IT- en telecomplatform van de Benelux. Het hele interview lees je hier.

Vaddio Bundle Package Deal

Vaddio komt met een interessante package deal aan het einde van het jaar. Deze deal bestaat uit een bundel van 1x AV Bridge 2×1 en 2x de PrimeSHOT 10 HDMI. Bij aankoop van deze bundel krijg je de tweede PrimeSHOT 10 HDMI gratis! De actie loop t/m eind maart 2024.

Biamp Conferencing Bundle

In het laatste kwartaal van dit jaar heeft Biamp ook een aantrekkelijke aanbieding voor jou. Speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ruimtes, biedt Biamp conferencing bars en bundels.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden