+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Onverwachts interactief met LG
Wireless, Unified Communications & Interactieve touchscreens

Wist je dat topmerk LG ook een hele lijn interactieve touchscreens in het assortiment heeft? Stuk voor stuk kwaliteitsschermen met ongekende mogelijkheden. Epatra heeft de specialisten in huis om jou te helpen het juiste interactieve LG scherm te adviseren voor je klant.

Ontdek de LG touchscreens voor collaboration-oplossingen, ontworpen om uw boodschap in levendige kleuren te brengen en een interactieve ervaring te creëren.

Verschillende formaten verkrijgbaar

De interactieve touchscreens displays van LG zijn in verschillende types te verkrijgen van 32” tot 86”

IDB App & webOS

De ingebouwde whiteboard-app op het Android-besturingssysteem maakt het mogelijk om te werken zonder de noodzaak van een pc of aanvullende licenties.

Sharing & Mirroring

‘Share’ schermen en bestanden met laptops en andere mobiele apparaten. Dit maakt vergaderingen zo efficiënt mogelijk. De mirroring-technologie maakt onderling schrijven en delen mogelijk tussen twee displays op verschillende locaties.

Natuurlijke schrijfervaring

Een multitouch-display kan meer dan 20 touch-punten en 10 schrijfpunten tegelijk aan. Deze functie biedt een levensechte schrijfervaring. Vervolgens kun je gemakkelijk met uw eigen handpalm content ‘uitvegen’, alsof je een echt whiteboard wist.

De superieure beeldkwaliteit

Met de UHD-resolutie van LG IDB kunnen gebruikers de inhoud tot in detail bekijken, zelfs wanneer ze inzoomen op het scherm. Het biedt hoogwaardige media-ervaring met een 4 keer hogere beeldkwaliteit dan full HD.

Wil je graag meer informatie?

Dan kan je ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden