+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Case study: Noordhuis | Thuis op kantoor

“Voor specialistische audiovisuele oplossingen schakelen we Epatra graag in”

“Voor specialistische audiovisuele oplossingen schakelen we Epatra graag in”. Dat is de conclusie die Iwan Prij trekt. Iwan werkt ruim 20 jaar voor Noordhuis, een totaalleverancier voor kantoren. “We zijn een regionale speler in Noord-Oost Nederland. We hebben vier vestigingen, met een hoofdvestiging in Meppel, waar onder andere de afdeling voor de verkoop van audiovisuele oplossingen gevestigd is. Iwan Prij is accountmanager audiovisuele oplossingen bij Noordhuis. “De afdeling Audiovisueel is grotendeels werkzaam in het onderwijs. Maar we doen ook projecten in de zorg en in de zakelijke markt.”

De afdeling houdt zich bezig met heel diverse audiovisuele oplossingen. “Momenteel hebben we echter het meeste te maken met touch-schermen.” Van oudsher waren het vooral beamers, in bijvoorbeeld leslokalen en vergaderruimtes. “Nu zien we beamers eigenlijk alleen terug in hele grote zalen of aula’s. Er komt dan veel meer kennis bij kijken en er zijn andere vaardigheden nodig voor de installaties. En dan zijn we erg blij dat we Epatra kunnen inschakelen! We hebben gedeeltelijk wel de kennis, maar de ontwikkelingen op deze markt gaan zó ontzettend snel. Dat kunnen wij gewoon niet bijhouden, daar zijn we te klein voor.”

De projectbegeleiding is elk project anders

Iwan is zeer positief over de projectbegeleiding door Epatra en ook over hun contactpersoon, Sander van Duuren. De mate van projectbegeleiding verschilt per project. De ene keer zijn ze een technische gesprekspartner die heel persoonlijk betrokken is bij de klant. “Soms gaat Sander mee naar een klant en licht hij persoonlijk het een en ander toe. Dat is echt heel fijn, omdat hij zoveel technische kennis heeft”. Een andere keer heeft Iwan zelf het klantencontact en stuurt hij Sander informatie toe. “Vervolgens krijg ik dan hun advies te horen en brengen zij een offerte uit. Deze stuur ik dan naar de klant. 9 van de 10 keer wordt het dan wel een opdracht.”

Iwan is niet alleen positief te spreken over het klantencontact, maar ook over de installaties. “Het prettige van Epatra is dat ze het ook meteen kunnen installeren. Ze hebben veel kennis en weten gewoon alles van de technische randzaken. Zij doen het dagelijks en zijn hier heel professioneel in.”

 

Sinds jaar en dag

Noordhuis doet al jaren zaken met Epatra en er zijn inmiddels al heel wat projecten afgerond. Iwan zelf heeft nu vier projecten ervaring met Epatra. “En elke keer is dat heel erg goed gegaan. Er was steeds heel prettig contact. En als er eens wat aangepast moest worden, waren ook de installateurs bereid om mee te denken en advies te geven.”

Ook de klanten van Noordhuis zijn positief. “Wij hebben zeer tevreden klanten, ook al doet een externe partij de installatie. We geven vaak eerlijk aan: dit is zó specialistisch, daar hebben we een hele goede partner voor. En de klant is alleen maar blij dat hij vakkundige begeleiding krijgt.”

Het mooie van de samenwerking met Epatra is dat de eigen kennis ook toeneemt. “Ik leer gewoon veel van de contacten met Sander. Zo doen we nu veelal zelf de inventarisaties en dan krijgen we daarna van Epatra een offerte naar aanleiding van onze verzamelde klantinformatie. Zo kunnen we zelf het verkooptraject doen en ook de installaties zoveel mogelijk. En als het complexer wordt, besteden we het aan Epatra uit.”

“We zijn uiterst tevreden met de zaken die wij met Epatra doen en zouden dat zeker aanbevelen. Het assortiment van Epatra is goed, ze geven deskundig advies en laten zien dat ze kennis hebben van de nieuwste oplossingen op het gebied van Audiovisuele middelen. Verder hebben ze een vlotte en prettige communicatie en bieden ze een fijne verkoopondersteuning. We zijn zeer tevreden met hun professionele installaties.”

Op zoek naar een AV-partner met uitgebreide projectbegeleiding?

Dan kan je ons bereiken via +31(0)78 – 68 11 420 of mail naar info@epatra.eu

Neem contact met ons op

Noordhuis

Andere case studies

Noorderpoort College

Noorderpoort is één van de grootste ROC’s (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland. Er studeren zo’n 14.000 mbo-studenten en 1200 cursisten op zestien verschillende locaties in de provincies Groningen en Drenthe. Noorderpoort heeft 1600 medewerkers in dienst, waaronder Ubel (adviseur en inhoudsdeskundige op het gebied van informatiemanagement) en Arnoud (ICT-applicatiebeheerder). Zij werken samen aan diverse projecten op facilitair vlak en vertellen over hun ervaringen met het room- en deskmanagementsysteem van GoBright en hun samenwerking met Epatra.

De Kantoorspecialist

“Epatra is de perfecte aanvulling op onze technische kennis”

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden