+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Een ultieme TV-ervaring voor jouw gasten

TV aanbieden betekent meestal gedoe met kabels, schotels en settopboxen en zorgt vaak voor beperkingen. En erger nog, een saaie ervaring. Dit kan zich afspiegelen op jouw business en biedt niet het comfort dat je gasten verwachten. Met de SmartTV App van LG en KPN behoort dit tot het verleden: het is gebruiksvriendelijk en biedt talloze mogelijkheden om jouw gasten de ultieme TV-ervaring te bezorgen.

 

Creëer een flexibele TV-ervaring

De SmartTV App is een over-de-topdienst en garandeert je gasten een ongekende kijkervaring. Ze hebben niet alleen toegang tot meer dan 40 vooraanstaande zenders, maar kunnen ook live TV pauzeren, gemiste programma’s terugkijken en zelfs eigen content naar de TV streamen.

Een op maat gemaakte TV-ervaring voor elke gast

De SmartTV App is een veelzijdige mediaservice die een persoonlijke TV-beleving creëert waar jouw gasten dol op zullen zijn. Het enige wat je nodig hebt is een LG Hospitality televisie en een internetverbinding. Dat is alles! Hiermee verkrijg je een volledig op maat gemaakt platform dat perfect aansluit bij jouw merk.

De SmartTV App: helemaal van jou

Pas de volledige omgeving aan naar jouw merk. En met gepersonaliseerde welkomstschermen en waardevolle service-informatie. Zo voelt elke gast zich thuis en biedt het platform een ongeëvenaarde TV-ervaring.

Eigen inhoud casten

Uniek aan de SmartTV App is dat gasten gemakkelijk inhoud kunnen casten: scan de QR-code op de TV en ze zijn verbonden met hun favoriete entertainment 24/7.

Samenwerking tussen LG, KPN & Epatra Benelux

De SmartTV App is een geavanceerde dienst waar flexibiliteit, eenvoud en een verrijkte TV-ervaring naadloos samenkomen. Het is een betrouwbare en veilige oplossing die je alle vrijheid biedt die je nodig hebt.

Eenvoudige installatie

De SmartTV App verbind je met bestaande setup zonder gedoe met kabels, settop-boxen en extra stopcontacten. Net zo eenvoudig als het installeren van een app op je telefoon.

Uitleg SmartTV App

Wat is de dienst?

De nieuwe dienst is een Over-The-Top (OTT) oplossing, welke uitblinkt in zijn eenvoud. Om de dienst te laten werken is alleen een LG Hospitality televisie nodig, een KPN SmartTV App en internet (welke niet van KPN hoeft te zijn). Met een gebruikersnaam en wachtwoord wordt de SmartTV App licentie geactiveerd, zoals je dit ook gewend bent met Netflix, Disney+ en andere OTT diensten.

De KPN SmartTV App

Met de SmartTV App kan je interactieve televisie kijken (7 dagen terug, pauzeren, etc) zoals veel mensen thuis ook gewend zijn in de look&feel van de KPN consumenten oplossing. We hebben de SmartTV App van de consumentenmarkt als bouwblok gebruikt en hier een zakelijke leverstraat aan toegevoegd. De SmartTV App is ook het enige dat Wholesale Media levert in deze gezamenlijke oplossing. Een heerlijk eenvoudig televisie bouwblok, waar wij als KPN goed in zijn. Hierbij richten wij ons vooral op het hospitality segment met vakantieparken en hotels en het zorg segment.

De LG Hospitality oplossing

Onze partner levert in de gezamenlijke oplossing de LG televisie; dit is een televisie die speciaal ontwikkeld is voor de zakelijke markt en is anders dan de consumenten televisies van LG. De televisie wordt geleverd met een rijke “Hospitality-suite”, waarmee zakelijke klanten zoals hotels hun gasten zich thuis kunnen laten voelen. Hierbij kan je denken aan een persoonlijk welkom scherm en informatie over het hotel en haar faciliteiten.

Casting

Tot slot is het mogelijk om de gast zijn eigen content op de televisie te laten casten. Dit gaat zeer eenvoudig door een QR-code op de televisie te scannen met de mobiele telefoon. Vervolgens kan de gast zijn eigen content, zoals Disney+, en Viaplay casten van de mobiele telefoon naar de televisie.

Een echt wholesale model

Zowel KPN als LG streven een indirect distributiemodel na. Dit houdt in dat KPN en LG leunt op partners die het portaal naar de zakelijke klant zijn en zich richten op sales en support. Sinds afgelopen jaar zijn we ook bezig met de transitie van puur accountmanagement naar partnermanagement. Hierbij maken we ook keuzes in ons partnerlandschap, waarbij we ons gaan richten op grote partners die een commitment met ons aan gaan.

Neem contact op met jouw Smart Office Consultant

2 + 6 =

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden