Diensten

Waarom zou je het zelf doen als wij er heel goed in zijn?

Epatra noemt zich niet voor niets graag een dienstributeur. Een product alleen doorleveren is niet zo heel moeilijk, maar je resellers compleet ontzorgen is een ander verhaal. Onderstaande diensten zorgen ervoor dat wij jou alle werk uit handen (kunnen) nemen en dat je eigenlijk alleen maar hoeft te factureren richting je klant.

Als je het hele presales traject zelf oppakt, is dit uiteraard ook geen enkel probleem. We onderscheiden ons sowieso met snelle levertijden en scherpe prijzen.

Kom je er even niet uit?

LAAT ONS JE DAN HELPEN

BEZOEK AAN JE PROSPECT OF KLANT
OPSTELLEN VAN JE OFFERTE
UITLEVERING VAN JE OPDRACHT
INSTALLATIE VAN JE OPDRACHT
SERVICE RICHTING JE KLANT
FACTUUR AAN JE KLANT

Bezoek aan je prospect of klant

Epatra heeft Key Account Managers in dienst die meekunnen naar het verkoopgesprek met jouw prospect of klant. Als je geen tijd hebt, gaan ze gewoon alleen, uit naam van jouw bedrijf, op bezoek.

Onze Key Account Managers zijn op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen, kennen de markt en kunnen een gedegen commercieel gesprek met de eindgebruiker voeren.

Opstellen van je offerte

Als je geen expertise of tijd hebt om een offerte voor jouw klant op te stellen, dan doet onze Key Account Manager dat toch gewoon voor je.

De juiste producten en diensten, marktconforme prijzen en een compleet totaalplaatje zorgen ervoor dat je scoringskans optimaal is.

Uitlevering van je opdracht

Epatra kan de order direct bij jouw klant afleveren. Dit scheelt je kosten, tijd en werk en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken.

Wij zorgen ervoor dat de producten op de afgesproken dag en eventueel het afgesproken tijdstip bezorgd worden.

Installatie van je opdracht

Epatra heeft vakkundige installatietechnici in dienst die de verkochte audiovisuele apparatuur professioneel bij jouw klant kunnen installeren.

Zo hoef je zelf geen monteurs in dienst te nemen en te trainen. En het gebeurt zeker weten goed, want onze mensen doen de hele dag niet anders.

Service richting je klant

Een klant winnen is één, een klant houden is de kunst. Dit realiseer je voornamelijk met een goede service. Een probleem of defect kan altijd ontstaan, de manier hoe je het oplost is de sleutel tot succes.

Epatra heeft een aantal Service Level Agreements die jou en jouw klant kunnen ontzorgen. Reparatie, onderhoud en vervangende apparatuur zorgen ervoor dat jouw klant met een gerust hart kan presenteren.

Factuur aan je klant

Het enige wat je zelf moet doen is de factuur sturen. Epatra factureert namelijk nooit rechtstreeks aan de eindgebruiker. Jouw klant is jouw klant en jij bent onze klant.

Daar doen we geen concessies in. Is wel zo’n gerust gevoel, toch?

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden