Xtorm Business

Dennis ten Boden
Manager Xtorm Business

Wat heeft Xtrom doen besluiten om voor Epatra te kiezen?

Xtorm Business is leverancier van laadoplossingen voor mobiele apparaten die geplaatst kunnen worden in bedrijven. Mobiele apparaten dragen bij aan de productiviteit en creativiteit, maar moeten daarom wel altijd opgeladen zijn. Onze innovatieve producten maken dit mogelijk maar vragen om focus en toewijding en dit is precies waarin Epatra zich onderscheidt. Epatra is voor ons een verlengstuk naar een groot aantal klanten, en ook nieuwe klanten kunnen wij zonder zorgen via Epatra bedienen..

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

De pro activiteit en flexibiliteit van Epatra werkt aanstekelijk. Het enthousiaste team voorziet ons van feedback waar wij onze producten en diensten mee kunnen optimaliseren en uitbreiden. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om de toepassing en het gebruiksgemak van Xtorm Business te toetsen en bij te sturen.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Epatra verkiest kwaliteit boven kwantiteit als het gaat om de klantervaring. Dit doen zij door focus te geven aan de connectie tussen klant en leverancier met een uitstekende service, flexibiliteit, een goede voorraadpositie en een transparante communicatie. De grootste meerwaarde is de focus die Epatra geeft aan Xtorm Business!

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur