Vogel’s

Waarom heeft Vogel’s Professional besloten om samen te werken met Epatra?

Vogel’s Professional is toonaangevend producent van professionele bevestigingssystemen voor displays, tablets en projectoren en reeds 14 jaar actief op de zakelijke markt. Vanaf het prille begin heeft Vogel’s gekozen voor Epatra als distributiepartner, vanwege hun netwerk, uitgebreide kennis en kunde en goede reputatie in de markt.

In 2013 is Vogel’s een intensievere samenwerking met Epatra aangegaan, om nóg beter in te kunnen spelen op de behoeften van de klant en deze te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen. Epatra vervult sindsdien een prominente distributierol voor Vogel’s in de B2B-markt. Wij verwijzen nieuwe klanten dan ook graag door naar Epatra.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

Het is prettig zaken doen met Epatra. Het professionele, enthousiaste team staat altijd klaar en is erg behulpzaam. Op basis van ervaringen van installateurs en klanten van Epatra worden Vogel’s producten continu verbeterd op gebied van gebruiksgemak, functionaliteit en installatietijd. Epatra is voor Vogel’s dan ook een goede sparringpartner met betrekking tot product- en marktontwikkelingen. Door regelmatig producttrainingen te geven aan het team van Epatra wordt hun kennis van Vogel’s producten up-to-date gehouden.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Epatra is een zeer ervaren speler op de Pro-AV markt. Ze hebben een grote marktkennis en houden ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Bij Epatra staat de klant centraal. Ze zijn flexibel, verlenen een uitstekende service, hebben een goede voorraadpositie en bieden marktconforme leveringscondities aan hun klanten. Epatra is een trouwe en gedegen partner, waar we op kunnen bouwen!

Kees Jan van Stuyvenberg

Algemeen manager

PORTAL VAN EPATRA

Ervaar het gemak van ons Portal

Het Epatra webportal is veel meer dan een ‘gewone webshop’. Het bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Belangrijke informatie in één overzicht
  • Specificaties, productsheets en foto’s van alle artikelen
  • Direct inzicht in alle actuele voorraden en verwachte levertijden
  • Ontvang offertes online en voer bestellingen zelf in
  • Melden en afhandelen van een storing, defect, retour of missend artikel

Lees meer over ons portal   //   Lees meer over onze andere diensten