Unified communications

Als een bedrijf groeit, wordt communicatie zijn grootste uitdaging

Het is een term die veel valt: Unified Communications. Het betekent zoveel als eendrachtige communicatie. Waar verschillende communicatiemiddelen eerst eilanden waren, ontstaat dankzij dit concept één groot communicatiegeheel. Dankzij Unified Communications worden communicatielijnen korter. Lijnen binnen het eigen bedrijf, maar ook tussen klanten of leveranciers. Tussen de collega’s, maar ook tussen afdelingen.

Het is makkelijker om met elkaar in contact te komen, omdat voor verschillende tijdstippen, plekken en boodschappen altijd een ander optimaal communicatiemiddel voorhanden is. Documenten zijn makkelijker te delen en nieuws is efficiënter te verspreiden. Daardoor wordt informatie sneller uitgewisseld en wordt het niveau van communicatie hoger, wat leidt tot meer efficiëntie en minder fouten.

Epatra is distributeur van de kwaliteitsmerken Sony en Ricoh.

Producten, prijzen en voorraden?

LOG DAN IN OP ONS PORTAL

Toepassingen en eigenschappen

Interne en externe samenwerking

Combineer videotelefonie, whiteboardfuncties en nog veel meer in één grote touchscreen PC en creëer een efficiënte samenwerking zowel intern als met mensen op iedere locatie waar dan ook. Krijg meer gedaan in minder tijd, met minder kosten en minder reistijd.

Videoverbinding met de hele wereld

Breng mensen bij elkaar van over de hele wereld om zichtbaar samen te werken met dezelfde inhoud en doe meer werk in minder tijd. Deel presentaties en organiseer sessies met meerdere personen tegelijkertijd vanaf iedere locatie.

Bring Your Own Device

Deel een eigen scherm in de vergadering en bedien het systeem vanaf een eigen apparaat. Bekijk de presentatie op een eigen apparaat en maak videoverbinding vanaf een PC, Mac, tablet of smartphone. Maak maximaal gebruik van het BYOD werken met Unified Communications.

Interactief Whiteboard

Brainstorm, deel ideeën en sla ze op. Email een whiteboardpresentatie en aantekeningen naar de deelnemers aan de vergadering en beheer een complete set pennen, highlighters, vormen en lijnen met uw vingertop.

PORTAL VAN EPATRA

Ervaar het gemak van ons Portal

Het Epatra webportal is veel meer dan een ‘gewone webshop’. Het bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Belangrijke informatie in één overzicht
  • Specificaties, productsheets en foto’s van alle artikelen
  • Direct inzicht in alle actuele voorraden en verwachte levertijden
  • Ontvang offertes online en voer bestellingen zelf in
  • Melden en afhandelen van een storing, defect, retour of missend artikel

Lees meer over ons portal   //   Lees meer over onze andere diensten

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden