+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Switch 2 Wireless = Cashback

Scroll naar beneden

Switch 2 Wireless = Cashback

Actie geldig van 01-04-2023 t/m 31-06-2023

Dit voorjaar komt ScreenBeam met een interessante actie met een cashback! Heb jij de minimale doelstelling van € 15.000,- behaald, dan levert dit per verkocht artikel een cashback op. Daarnaast krijg je dan bij de ScreenBeam 1100 Plus ook nog eens een USB Pro Switch cadeau!

Hieronder volgen de spelregels die gelden voor deze Q-Campaign.

Behaal jij de minimale doelstelling van € 15.000,- in Q2 2023, dan is de cashback als volgt:

  • ScreenBeam 960 | € 5,- cashback per device
  • ScreenBeam 1000 EDU | € 20,- cashback per device
  • ScreenBeam 1100 Plus | € 35,- cashback + USB Pro Switch per device

Wil je meer informatie, neem dan contact op met jouw dealermanager of bel met onze collega’s op de binnendienst. Hieronder volgt meer informatie over de verschillende producten.

ScreenBeam 1100 Plus

De 1100 Plus brengt een hoogwaardig en flexibel draadloos presentatie- en Unified Communications-platform voor hybride vergaderruimten. De uitdagingen die gepaard gaan met het leveren van de beste in-room-ervaring in combinatie met de meeste flexibele UC-implementatie, worden opgelost door Bring Your Owen Meeting (BYOM) te integreren in het bekroonde ScreenBeam 1100 Plus-platform.

De 1100 Plus wordt geleverd met de ScreenBeam Conference-software om ondersteuning toe te voegen voor alle belangrijke webconferencing-diensten waaronder Teams, Zoom, GoToMeeting, Webex en meer. Deze software wordt gratis geleverd bij iedere ScreenBeam 1100 Plus.

Lees meer op https://www.screenbeam.com.

ScreenBeam 1000 EDU

De 1000 EDU maakt het delen van je scherm op ieder apparaat mogelijk zonder apps, kabels of dongels. Met een eenvoudige klik verbind je een mobiel apparaat draadloos met het scherm in bijvoorbeeld het klaslokaal. De mobiele apparaten van docenten en gasten kunnen op verschillende manieren verbinding maken, waaronder via lokale WiFi, Miracast en verbinding via een netwerkinfrastructuur. Tevens kunnen docenten tot vier studentenschermen tegelijkertijd weergeven. Met een Windows 10-apparaat kunnen ze zelfs aantekeningen maken in Office 365-apps en notities delen met de apparaten van studenten of met het scherm in de klas.

Lees meer op https://www.screenbeam.com.

ScreenBeam 960

De 960 is een draadloze schermontvanger die een ingebouwde schermspiegeling, uitgebreid bureaublad én interactieve touchscreens ondersteunt. De 960 vereenvoudigt daardoor het verbinden van jouw mobiele toestel met het display in de vergaderruimte met een enkele klik of veeg. Daarnaast kan, dankzij de uitgebreide desktop, het toestel tijdens de presentatie worden gebruikt voor andere acties.

Lees meer op www.screenbeam.com.

Geef je bestelling door via ons Portal

Actievoorwaarden

– De actie loopt van 01-04-2023 t/m 31-06-2023
– Begin Q3 2023 zal de financiële afhandeling plaatsvinden
– De doelstelling wordt gebaseerd op gefactureerde omzet tijdens de actieperiode
– Projectprijzen zijn uitgesloten voor deze actie
– Niet in combinatie met andere acties/aanbiedingen

Geselecteerd

Switch 2 Wireless = Cashback
Ander nieuws

Epatra Benelux officieel distributeur van Infocus

Grand Field Technology Limited en Epatra hebben vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd om het volledige portfolio van InFocus & ScreenPlay-projectoren, interactieve en samenwerkingsoplossingen op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan kanaalpartners in de Benelux.

Scoor met LG

LG is een wereldwijde speler. Overal waar je komt kun je LG tegenkomen. Zo ook in de stadions van Eintracht Frankfurt en AEK Athene. In deze stadions genieten ruim 80 duizend voetballiefhebbers van een zeer bijzondere ervaring. En wij nodigen jou uit om ook zo’n bijzondere ervaring te beleven.

Event Sony on Tour was een groot succes

Afgelopen maandag hebben we genoten van een eerste event in 2023; Sony on Tour. Sony trekt vanaf 27 maart door Europa met een truck van maar liefst 65m² met daarin de nieuwste producten en oplossingen.

Sony on Tour

Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden