+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

End of the Year Signage deal

Scroll naar beneden

SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

Actie gesloten!

Epatra Benelux, ProDVX, GoBright én Sony starten het jaar goed. Ze slaan namelijk de handen ineen in het eerste kwartaal van 2023. Wat dit inhoudt? Bij aankoop van een ProDVX APPC-10SLBN krijg je niet één, niet twee, niet drie, maar vier gratis producten. Zo krijg je gratis een ProDVX GM-75, een ProDVX ProScreen Cleaner en een Power Supply. Daarnaast heb je de keuze om deze bundel aan te vullen met een 1-jarige GoBright Room of Sony TEOS licentie. Roombooking was nog niet eerder zo interessant en compleet!

De actiebundel:

 • ProDVX APPC-10SLBN + gratis ProDVX GM-75 & ProDVX ProScreen Cleaner & Power Supply & 1-jarige GoBright Room of Sony TEOS licentie.

GoBright maakt het met ruimte reservering mogelijk om ontspannen en zorgeloos te vergaderen. Binnen enkele seconden controleer je de beschikbaarheid van vergaderzalen en reserveer je een ruimte. Maar ruimtebeheer is meer dan alleen het boeken van een ruimte. Faciliteiten van de ruimtes en weten wanneer en hoe de ruimtes op kantoor worden gebruikt maakt hier ook onderdeel van uit.

Sony TEOS laat met TEOS Book het reserveren van ruimtes en werkplekken gestroomlijnd verlopen. TEOS Book is een geavanceerde oplossing voor het reserveren van ruimtes. De gekleurde LED-verlichting zorgt ervoor dat werknemers de beschikbaarheid van de ruimtes kunnen zien. Daarnaast kunnen details van vergaderingen bekeken worden, kunnen werknemers in- en uitchecken bij vergaderingen en kunnen ruimtes direct gereserveerd worden via de interactieve tablets.

GoBright MEET licentie

 • Zeg vaarwel tegen dubbele reserveringen, no-shows en onderbrekingen tijdens vergaderingen. Zeg hallo tegen verhoogde productiviteit en efficiëntie.
 • Spontaan een ruimte ‘pakken’ of vooraf een plek zoeken en boeken met de GoBright Portal, de App of Outlook Plugin. Zoals het past bij jouw behoeften.
 • Boek tegelijkertijd een zaal, catering en andere (facilitaire) diensten.
 • 100% betrouwbare gegevensanalyse van de ruimtes.
 • GoBright Room Booking maakt verbinding met Exchange, Outlook, Office 365, Google Workspace, Active Directory en FMIS-systemen.

Lees meer op www.gobright.com/.

Sony TEOS Book licentie

 • Bekijk eenvoudig de actuele bezetting van ruimtes.
 • Boek direct vanaf de tablet of ga verder om een ​​andere ruimte te zoeken.
 • Als een vergaderruimte is geboekt, maar er wordt niet ingecheckt, dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd vrijgegeven. Geen ‘spookbijeenkomsten’ meer.
 • De TEOS-app maakt rechtstreeks verbinding met de personeelslijst, wat betekent dat jouw receptioniste efficiënt kan werken en medewerkers direct kan laten weten wanneer hun gasten arriveren.
 • Nooit meer door meerdere agenda’s scrollen om een ​​beschikbare vergaderruimte te vinden. Bekijk in één oogopslag welke ruimtes vrij zijn en boek direct.

Lees meer op www.sony.com

Geef je bestelling door via ons Portal

Actievoorwaarden

– Actie loopt van 05-01-2023 t/m 31-03-2023
– Niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties

Geselecteerd
SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.
Ander nieuws

Epatra Benelux officieel distributeur van Infocus

Grand Field Technology Limited en Epatra hebben vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd om het volledige portfolio van InFocus & ScreenPlay-projectoren, interactieve en samenwerkingsoplossingen op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan kanaalpartners in de Benelux.

Switch 2 Wireless = Cashback

Dit voorjaar komt ScreenBeam met een interessante actie met een cashback! Heb jij de minimale doelstelling van € 15.000,- behaald, dan levert dit per verkocht artikel een cashback op.

Scoor met LG

LG is een wereldwijde speler. Overal waar je komt kun je LG tegenkomen. Zo ook in de stadions van Eintracht Frankfurt en AEK Athene. In deze stadions genieten ruim 80 duizend voetballiefhebbers van een zeer bijzondere ervaring. En wij nodigen jou uit om ook zo’n bijzondere ervaring te beleven.

Event Sony on Tour was een groot succes

Afgelopen maandag hebben we genoten van een eerste event in 2023; Sony on Tour. Sony trekt vanaf 27 maart door Europa met een truck van maar liefst 65m² met daarin de nieuwste producten en oplossingen.

Sony on Tour

Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden