+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

End of the Year Signage deal

Scroll naar beneden

SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.

Actie geldig van 05-01-2023 t/m 31-03-2023

Epatra Benelux, ProDVX, GoBright én Sony starten het jaar goed. Ze slaan namelijk de handen ineen in het eerste kwartaal van 2023. Wat dit inhoudt? Bij aankoop van een ProDVX APPC-10SLBN krijg je niet één, niet twee, niet drie, maar vier gratis producten. Zo krijg je gratis een ProDVX GM-75, een ProDVX ProScreen Cleaner en een Power Supply. Daarnaast heb je de keuze om deze bundel aan te vullen met een 1-jarige GoBright Room of Sony TEOS licentie. Roombooking was nog niet eerder zo interessant en compleet!

De actiebundel:

 • ProDVX APPC-10SLBN + gratis ProDVX GM-75 & ProDVX ProScreen Cleaner & Power Supply & 1-jarige GoBright Room of Sony TEOS licentie.

  GoBright maakt het met ruimte reservering mogelijk om ontspannen en zorgeloos te vergaderen. Binnen enkele seconden controleer je de beschikbaarheid van vergaderzalen en reserveer je een ruimte. Maar ruimtebeheer is meer dan alleen het boeken van een ruimte. Faciliteiten van de ruimtes en weten wanneer en hoe de ruimtes op kantoor worden gebruikt maakt hier ook onderdeel van uit. 

  Sony TEOS laat met TEOS Book het reserveren van ruimtes en werkplekken gestroomlijnd verlopen. TEOS Book is een geavanceerde oplossing voor het reserveren van ruimtes. De gekleurde LED-verlichting zorgt ervoor dat werknemers de beschikbaarheid van de ruimtes kunnen zien. Daarnaast kunnen details van vergaderingen bekeken worden, kunnen werknemers in- en uitchecken bij vergaderingen en kunnen ruimtes direct gereserveerd worden via de interactieve tablets.

  GoBright MEET licentie

  • Zeg vaarwel tegen dubbele reserveringen, no-shows en onderbrekingen tijdens vergaderingen. Zeg hallo tegen verhoogde productiviteit en efficiëntie.
  • Spontaan een ruimte ‘pakken’ of vooraf een plek zoeken en boeken met de GoBright Portal, de App of Outlook Plugin. Zoals het past bij jouw behoeften.
  • Boek tegelijkertijd een zaal, catering en andere (facilitaire) diensten.
  • 100% betrouwbare gegevensanalyse van de ruimtes.
  • GoBright Room Booking maakt verbinding met Exchange, Outlook, Office 365, Google Workspace, Active Directory en FMIS-systemen.

  Lees meer op www.gobright.com/.

  Sony TEOS Book licentie

  • Bekijk eenvoudig de actuele bezetting van ruimtes.
  • Boek direct vanaf de tablet of ga verder om een ​​andere ruimte te zoeken.
  • Als een vergaderruimte is geboekt, maar er wordt niet ingecheckt, dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd vrijgegeven. Geen ‘spookbijeenkomsten’ meer.
  • De TEOS-app maakt rechtstreeks verbinding met de personeelslijst, wat betekent dat jouw receptioniste efficiënt kan werken en medewerkers direct kan laten weten wanneer hun gasten arriveren.
  • Nooit meer door meerdere agenda’s scrollen om een ​​beschikbare vergaderruimte te vinden. Bekijk in één oogopslag welke ruimtes vrij zijn en boek direct.

  Lees meer op www.sony.com

  Geef je bestelling door via ons Portal

  Actievoorwaarden

  – Actie loopt van 05-01-2023 t/m 31-03-2023
  – Niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties

  Geselecteerd
  SMART4 | OFFICE.ROOM.YOU.
  Ander nieuws

  Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

  Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

  Epatra Benelux exclusieve Smart Office distributeur van D-Link

  Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met D-Link. D-Link ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 35 jaar prijswinnende oplossingen voor netwerken, draadloos internet, videobewaking, opslag en domotica.

  ISE 2023

  Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de ISE die plaatsvindt van 31 januari t/m 3 februari in Barcelona. Onze collega’s Hans de Blois, Sander van Duuren, Kim De haes, Diëlle Lieftink en Frank Prinsen zullen Epatra Bene-lux vertegenwoordigen en plannen graag een afspraak met je in tijdens de grootste AV Beurs. Zij hopen tij-dens de beurs samen met jou de plannen voor 2023 door te nemen en drinken graag een drankje op een fijne
  samenwerking.

  Epatra & LG Golfevents

  Wij kijken terug op twee fantastische events en kijken nu al uit naar volgend jaar, want dan doen we het gewoon weer over!

  Epatra Benelux officieel distributeur van Jupiter

  Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Jupiter. Jupiter is al meer dan 40 jaar wereldleider op het gebied van videowallprocessoren en met name grootformaat 21:9 ultrabrede LCD-schermen met één paneel.

  Social media

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden