+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu
Scoor met LG

Voetballiefhebbers, opgelet!

LG is een wereldwijde speler. Overal waar je komt kun je LG tegenkomen. Zo ook in de stadions van Eintracht Frankfurt en AEK Athene. In deze stadions genieten ruim 80 duizend voetballiefhebbers van een zeer bijzondere ervaring. En wij nodigen jou uit om ook zo’n bijzondere ervaring te beleven.

Van 1 april t/m 31 juli 2023 organiseren LG & Epatra Benelux een unieke partner incentive. Hierbij kun jij in september of oktober 2023 mee naar Athene of Frankfurt. En aangezien wij alleen samenwerken met echte winnaars, scoor jij deze tickets gegarandeerd. Lees wel even de spelregels, zodat je achteraf niet verrast wordt met een goal uit onverwachte hoek.

Spelregels

 • De bidprijzen tellen mee in overleg met de LG accountmanager
 • De wedstrijden vinden plaats in september of
  oktober 2023
 • De actie loopt van 1 april tot en met 31 juli 2023
 • Alleen de gefactureerde omzet telt mee
 • Voor elke € 47.500 gefactureerd ontvang je een
  ticket voor een wedstrijd van Eintracht Frankfurt
 • Voor elke € 70.000 gefactureerd ontvang je een
  ticket voor een wedstrijd van AEK Athene
 • De actie geldt alleen voor geselecteerde modellen
Geselecteerd
Scoor met LG

Nieuwsoverzicht

Epatra Benelux officieel distributeur van Infocus

Grand Field Technology Limited en Epatra hebben vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd om het volledige portfolio van InFocus & ScreenPlay-projectoren, interactieve en samenwerkingsoplossingen op de markt te brengen, te promoten, te verkopen en te ondersteunen aan kanaalpartners in de Benelux.

Switch 2 Wireless = Cashback

Dit voorjaar komt ScreenBeam met een interessante actie met een cashback! Heb jij de minimale doelstelling van € 15.000,- behaald, dan levert dit per verkocht artikel een cashback op.

Event Sony on Tour was een groot succes

Afgelopen maandag hebben we genoten van een eerste event in 2023; Sony on Tour. Sony trekt vanaf 27 maart door Europa met een truck van maar liefst 65m² met daarin de nieuwste producten en oplossingen.

Sony on Tour

Sony trapt vanaf 27 maart 2023 hun Europese Roadshow af, beginnen bij het hoofdkantoor van Epatra Benelux. Met een truck van maar liefst 65m², met daarin de nieuwste producten en oplossingen, wordt het een niet te missen kans!

Mailnotificatie orderwijzigingen inkooporders

Binnenkort zult u via automatische mailnotificatie op de hoogte gehouden worden van wijzigingen aan uw inkooporders. Dit vervangt de huidige ‘Herbevestiging levertijden’.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden