Projection

De verbazing zien op het gezicht van je toehoorders is het grootste compliment

Epatra levert een compleet assortiment aan professionele audiovisuele middelen. Van projectoren tot een hele range aan ophang- een verrijdbare systemen. Van alle soorten bekabeling tot projectieschermen en switchers. Van audio-oplossingen tot controlesystemen voor presentatieruimtes.

Een presentatieruimte voorzien van kwalitatief goede en betrouwbare apparatuur heeft meerwaarde. De impact van de spreker/spreekster is bewezen groter. Een (goed) beeld zegt niet voor niets meer dan duizend woorden. Slecht beeld en een slechte verstaanbaarheid doen daarentegen afbreuk aan de presentatie. Zorg ervoor dat zaken waar invloed op uitgeoefend kan worden in orde zijn en goed functionerende audiovisuele apparatuur is er daar één van.

Epatra is distributeur van de kwaliteitsmerken Epson, BenQ, Sony, Ricoh, Projecta, Conen, Vogel’s, Chief, Extron, Audac, DA-Lite.

Producten, prijzen en voorraden?

LOG DAN IN OP ONS PORTAL

Toepassingen en eigenschappen

Projectoren

Van SVGA tot 4K LED laser, van ultra short tot long throw, projectoren bieden nog altijd veel toegevoegde waarde in het projection segment. Voor iedere toepassing en behoefte is er een geschikte projector beschikbaar.

Projectieschermen

Projectieschermen zijn meegegaan met de technische ontwikkelingen van projectoren. Nieuwe mogelijkheden zoals FullVision (scherm zonder kader) en HD Progressive (speciaal doek voor 4K en Ultra HD) zorgen ervoor dat projectieschermen nog steeds in een behoefte voorzien.

Ophangsystemen

Een goed ophangsysteem is essentieel voor een betrouwbare montage en optimaal plezierig gebruik van AV en IT apparatuur. Er zijn allerlei bevestigingsmogelijkheden voor TV’s, monitoren, projectoren, tablets en luidsprekers.

Verrijdbare systemen

In een aantal gevallen is ophangen geen optie, maar is mobiteit een vereiste. Ook in deze behoefte kan worden voorzien door een heel scala aan beschikbare oplossingen. De verrijdbare systemen zijn robuust en betrouwbaar en kunnen voorzien worden van diverse optiemogelijkheden.

Bekabeling

Bekabeling vormt in veel audiovisuele installaties nog steeds een essentieel onderdeel van de oplossing. Kwalitatief hoogwaardige kabels, zeker bij lange lengtes, verzorgen optimale beeld- en geluidsoverdracht. Daarnaast is bekabeling, vergeleken met wireless overdracht, minder storingsgevoelig.

Interfacing & switching

Interfaces worden o.a. gebruikt om digitale signalen te integreren in bestaande analoge omgevingen. Verder worden ze ook gebruikt om verschillende soorten computersignalen om te zetten in een bepaalde output. Switchers kunnen diverse in- en outputbronnen met elkaar verbinden en laten opereren. Er zijn talloze mogelijkheden en advies op maat is in veel gevallen nodig.

Audio

Audio is een onmisbaar onderdeel in vrijwel iedere audiovisuele installatie. Er is een heel scala aan oplossingen beschikbaar en voor een stukje professioneel, goed werkend geluid is eigenlijk altijd advies nodig van een deskundige.

Controlsystemen

Eenvoudige bediening en controle van de apparatuur, zeker met veel audiovisuele componenten, is een must in iedere ruimte. Van simpele 8 knoppenpaneeltjes tot geavanceerde, maar nog steeds makkelijk te bedienen, touchscreen oplossingen, praktisch alles is mogelijk. Voor de luxere oplossingen is altijd advies van een deskundige nodig tot een optimale keuze te komen

PORTAL VAN EPATRA

Ervaar het gemak van ons Portal

Het Epatra webportal is veel meer dan een ‘gewone webshop’. Het bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Belangrijke informatie in één overzicht
  • Specificaties, productsheets en foto’s van alle artikelen
  • Direct inzicht in alle actuele voorraden en verwachte levertijden
  • Ontvang offertes online en voer bestellingen zelf in
  • Melden en afhandelen van een storing, defect, retour of missend artikel

Lees meer over ons portal   //   Lees meer over onze andere diensten

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden