[ubermenu config_id="main" menu="352"]

Vogel’s

Kees Jan van Stuyvenberg
Algemeen manager
Vogel’s Professional

Wat heeft Vogel’s Professional doen besluiten om voor Epatra te kiezen?

Vogel’s Professional is toonaangevend producent van professionele bevestigingssystemen voor displays, tablets en projectoren en reeds 14 jaar actief op de zakelijke markt. Vanaf het prille begin heeft Vogel’s gekozen voor Epatra als distributiepartner, vanwege hun netwerk, uitgebreide kennis en kunde en goede reputatie in de markt.
In 2013 is Vogel’s een intensievere samenwerking met Epatra aangegaan, om nóg beter in te kunnen spelen op de behoeften van de klant en deze te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen. Epatra vervult sindsdien een prominente distributierol voor Vogel’s in de B2B-markt. Wij verwijzen nieuwe klanten dan ook graag door naar Epatra.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

Het is prettig zaken doen met Epatra. Het professionele, enthousiaste team staat altijd klaar en is erg behulpzaam. Op basis van ervaringen van installateurs en klanten van Epatra worden Vogel’s producten continu verbeterd op gebied van gebruiksgemak, functionaliteit en installatietijd. Epatra is voor Vogel’s dan ook een goede sparringpartner met betrekking tot product- en marktontwikkelingen. Door regelmatig producttrainingen te geven aan het team van Epatra wordt hun kennis van Vogel’s producten up-to-date gehouden.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Epatra is een zeer ervaren speler op de Pro-AV markt. Ze hebben een grote marktkennis en houden ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Bij Epatra staat de klant centraal. Ze zijn flexibel, verlenen een uitstekende service, hebben een goede voorraadpositie en bieden marktconforme leveringscondities aan hun klanten. Epatra is een trouwe en gedegen partner, waar we op kunnen bouwen!

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur