[ubermenu config_id="main" menu="352"]

LED Lighting: toepassingen en eigenschappen

Een greep uit de mogelijkheden

 

LED verlichting

Als een van de meest bekende elektronicafabrikanten kan LG LED verlichting en de besturing daarvan leveren. LED verlichting kan naadloos worden gekoppeld met andere apparatuur in het gebouw zoals verwarming, airco en het GBS. Dit maakt het mogelijk om een heldere inzage te krijgen in energieverbruik en de besparingen.

LED drivers & dimmers

Een stabiele en betrouwbare LED driver en/of dimmer is essentieel in ieder project. Veel LED drivers/dimmers zijn kwalitatief onder de maat, de LED lamp zelf gaat langer mee dan de driver/dimmer. Dat levert onnodige extra kosten op, die met de keuze van een goede LED driver/dimmer bespaart hadden kunnen worden.

Tiptoetspanelen

De panelen zijn modulair ontworpen, hierdoor zijn ze per project af te stemmen. Door te combineren met kleuren, afwerkingen en aantallen toetsen kan aan ieders wens worden voldaan. Omdat elke toets op het paneel vrij te programmeren is, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Touch screens

Het eenvoudig en overzichtelijk bedienen van een lichtregelsysteem is belangrijk. Dit is het beste te doen met een touch screen. Er is keuze uit diverse soorten en maten en de layout van het touch screen is geheel naar eigen wens te bepalen.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur