[ubermenu config_id="main" menu="352"]

Display: toepassingen en eigenschappen

Een greep uit de mogelijkheden

’s Werelds dunste schermranden

Ideaal voor het koppelen van verschillende displays tot een videowall. De totale dikte van de rand tussen de twee projecties is terug te brengen tot slechts 3,8 mm. De totale grootte van een videowall is tot maar liefst 15 x 15 displays op te bouwen.

Schermmaten tot 266 cm. diagonaal

Een complete line up van 81 cm. (32”) tot en met 266 cm. (105”) diagonaal. Voor iedere toepassing is een geschikte afmeting display beschikbaar. Raak bijvoorbeeld onder de indruk van het supergrote 266 cm. display van LG.

Diverse beeldverhoudingen

Displays zijn in alle gangbare beeldverhoudingen beschikbaar. Van vierkant (1:1) en video (4:3) tot breedbeeld (16:9/16:10) en ultra breedbeeld (21:9). Breedbeeld is op dit moment de meest toegepaste beeldverhouding binnen displays. Ultra breedbeeld begint steeds populairder te worden.

Haarscherpe contrasten

Met de komst van de nieuwe OLED techniek zijn de contrastmogelijkheden oneindig geworden. Voor zwarte beeldweergaven worden de pixels van een OLED TV uitgezet. Een OLED TV kan hierdoor perfect zwart weergeven naast helder wit en levendige kleuren. Dit zorgt voor een schitterend contrastbereik. Maar ook de LED tv’s worden steeds beter en hoger in hun contrastweergave en -waarden.

Ultra hoge resoluties

De komst van full hd (1920 x 1080 pixels) bracht een gigantische vooruitgang in scherpte. De nieuwe generatie displays heeft zelfs resoluties tot 4k ultra hd (3840 x 2160 pixels) en 8k ultra hd (7640 x 4320 pixels). De beeldscherpte bij deze resoluties is ongeëvenaard.

OLED techniek

OLED, een innovatie van LG, gaat zeer waarschijnlijk de LED technologie opvolgen. OLED pixels lichten zelf op, wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan- en uitgaan. Omdat er dus geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is een OLED tv heel slank, nog dunner dan een smartphone. Hierdoor weegt een OLED tv een stuk minder dan een LED tv. OLED heeft een perfecte kijkhoek, beeldkwaliteit, kleurbeleving en contrast ratio.

Dual display

Dubbel beeldoppervlak, dubbele opmerkzaamheid, dubbele mogelijkheden. De dual side displays geven content weer in schitterende beeldkwaliteit, zelfs in een omgeving met veel invallend licht. Het dubbelzijdige weergavescherm is speciaal geschikt voor digital signage toepassingen en biedt een modern en hoogwaardig alternatief voor de traditionele lightbox reclame.

Mirror display

Een mirror display geeft bijzondere toepassingsmogelijkheden dankzij een ingebouwde spiegel. Een mirror display zorgt voor speciale promotionele effecten en maximale informatieoverdracht aan de klant. Deze displays zijn bijzonder geschikt bij bijvoorbeeld paskamers, in liften en op openbare toiletten.

Outdoor display

Superhoge brightness displays leveren heldere en levendige beelden voor buitenpresentaties. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. In winkelstraten, bij bushaltes en op stations bijvoorbeeld geven deze displays unieke meerwaarde ten opzichte van de traditionele papieren vorm van communiceren.

Transparant display

Hoge transparantie displays zijn doorschijnend en hebben een tweeledige functie. Ze kunnen bijvoorbeeld producten tonen die achter het scherm staan en tegelijkertijd op het scherm een video of advertentie hiervan afspelen. Op deze manier wordt de attentiewaarde van zowel het product als de communicatie hierover gemaximaliseerd.

Touch display

Touch displays zijn met vinger of pen te bedienen. Hiermee ontstaat direct interactie tussen bijvoorbeeld presentator en toehoorders of leraar en leerlingen. Maak van het scherm een multifunctionele tool en creëer interactie met iedere doelgroep.

Streched display

Vergroot zakelijke mogelijkheden met een stretched display. Presenteer informatie, advertenties en naamsbekendheid op een nieuwe manier en in een nieuwe vorm. Ideaal in het openbaar vervoer en op stations bijvoorbeeld.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur