[ubermenu config_id="main" menu="352"]

ProDVX

Dirk Sliedrecht
Sales Director
ProDVX Europe

Wat heeft ProDVX doen besluiten om voor Epatra te kiezen?

Als snelgroeiende fabrikant van professionele tablets, panel pc’s en AV signage oplossingen voor de zakelijke markt is een betrouwbare distributiepartner erg belangrijk voor ProDVX. Epatra profileert zich als een dienstributeur en dat is voor ons als ProDVX van onschatbare waarde. Een distributeur met bewezen ervaring die ten alle tijde een prima service verleent. Met de kennis van Epatra omtrent de AV en signage markt zijn zij in staat om het groeiende portfolio van ProDVX overtuigend te vertegenwoordigen.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

De samenwerking is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Het uitdragen van deze waarden zorgt ervoor dat de relatie van Epatra en ProDVX op een solide fundering rust. De proactieve mindset van de medewerkers binnen Epatra dragen bij aan een prettige manier van samenwerken en een efficiënte communicatie tussen alle partijen. ProDVX is een dynamische organisatie die zich blijft ontwikkelen en Epatra is een gewaardeerde partner die in hetzelfde tempo kan schakelen.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Met meer dan 15 jaar ervaring weet Epatra wat er speelt op de markt. Dit in combinatie met de korte lijnen en hun brede bereik maken Epatra tot een veelzijdige en volwaardige distributeur voor ProDVX. Daarnaast zijn de medewerkers van Epatra daadkrachtig en enthousiast wat resulteert in een prettige samenwerking met een partij die altijd bereikbaar is.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur