[ubermenu config_id="main" menu="352"]

Over ons

Waarom zou je zaken met Epatra doen? Nou omdat …..
wij distributeur zijn sinds 2000 …..

Distributie zit in ons DNA, het stroomt door onze aderen. Met die mindset doen we ons werk en realiseren we langdurige samenwerkingen met onze resellers. We hebben ons gespecialiseerd in het distribueren van een totaalpakket aan audiovisuele en industriële oplossingen binnen de zakelijke markt. Ruim 15 jaar geleden begonnen met projectoren, maar inmiddels uitgegroeid tot een complete projectorganisatie.

….. en audiovisuele hypes zagen komen en gaan.

En ja, we hebben in de loop der jaren heel wat hypes zien komen en gaan. Herinner je je overheadprojector nog? Of de driebuis projector, VGA resolutie en composite video? En wat dacht je van de digiborden?

Maar sommige zijn ‘business changers’ …..

De verdere integratie van AV en ICT is een ‘business changer’. Onder andere Wireless Collaboration en Unified Communications gaan het presenteren en samenwerken fundamenteel veranderen.

…. die organisaties dwingen zich aan te passen.

Organisaties die zich niet aanpassen aan deze nieuwe realiteit kunnen in grote problemen komen. Het meegaan in de samensmelting van AV en ICT oplossingen is vandaag de dag dan ook essentieel voor elke reseller die actief is in de audiovisuele markt.

En dat is waar wij jou kunnen helpen.

Epatra noemt zich niet voor niets graag een dienstributeur. Wij staan volledig ten dienste van onze partners. Als onze partners succes hebben, hebben wij dat ook. Correcte, snelle informatievoorziening gecombineerd met scherpe prijzen, een goed advies en een compleet, uniek dienstenpakket maken bij ons het verschil. Lees hier meer met welke diensten wij jou compleet kunnen ontzorgen.

De koffie staat klaar

Wil je weten hoe Epatra jouw organisatie kan helpen bij het succesvol zijn in deze dynamische markt? Neem contact met één van ons op. De koffie (iets anders mag ook) staat altijd klaar. En als je liever hebt dat wij naar jou toekomen, dan drinken we dat kopje koffie gewoon bij jou aan tafel.

Tot snel,
Het Epatra sales team

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur